Auto Brașov Ultimele stiri

”Best Practices Recognition” pentru Schaeffler România din partea PSA Peugeot Citroen

Anul 2019 aduce o nouă distincție echipei de la Brașov, pentru sectorul Automotive – Best Practices Recognition, oferită de către Grupul PSA Peugeot Citroen, pentru implementarea cu succes a cerințelor de ”Quality System Basics Plus”. Premiul de excelență oferit reprezintă dovada clară că Schaeffler România nu este doar un furnizor de top în domeniul auto, ci este chiar ”best practice”  & ”benchmark” în această arie.

 

Compania Schaeffler România promovează în fiecare secundă, la fiecare pas, în cadrul fiecărui proiect, acțiune sau produs, calitatea, tehnologia și inovația. ”Ca  lider  în  tehnologie,  combinăm  pasiunea pentru inovație cu cele mai înalte standarde de calitate,  pentru  a  pregăti  viitorul  mobilității  – pentru o lume care va fi mai curată, mai sigură și mai inteligentă”.

 

Vocea clienților: Premii și Distincții

Despre modul în care viziunea acestui concern este asumată, despre modul în care Schaeffler România își ține promisiunea de a fi un partener veritabil, care  livrează constant la  cel mai înalt  nivel  de  calitate, este reflectat cel mai bine prin vocea lor, a celor mai exigenți și critici clienți, care au onorat compania cu numeroase premii de-a lungul timpului.

Ca urmare a obținerii unui grad ridicat de satisfacție, Schaeffler România a primit recunoaștere internațională din partea  clienților săi, atât din domeniul automotive, cât și industrial: Ford: ”Q1 Preferred Quality Award” (2013), General Motors: „Supplier Quality Excellence Awards” (2014), ”Cel mai bun proiect de inovaţie” (2015), Recunoașterea Comisiei Europene pentru Schaeffler România (EMAS, 2015), Siemens: „MD Best Supplier Award – Quality” (2016), Volvo: „Quality Excellence” (2017). Cei mai buni la categoria „Supplier Excellence Award” din cadrul Automotive Forum and Award 2018, precum şi multe distincţii obţinute la nivel intern, din partea Grupului, precum premiul pentru „Best Improving Plant” (2018). Iar acum, şi noua distincţie din partea PSA Peugeot Citroen de „Best Practices Recognition” (2019) se alătură acestui portofoliu.

Related posts

Localitatea Borșa din Maramureș ar putea fi atestată stațiune turistică de interes național

Stefana Muresan

Fondurile europene, prioritatea Primăriei Oradea în 2019

redactia

2 km din Transalpina, închiși în 10 și 11 august, pentru campionatul de drift

Ligia Voro

Leave a Comment