Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Buzoianu ridică o clădire office de 14 milioane de euro

Cea de-a treia clădire de birouri din Cluj Business Campus (CBC), o investiție de 14 milioane de euro, va fi închiriată integral până în martie, au anunțat dezvoltatorii.

Bitdefender, Accesa, Catalysts și Royal School se vor număra printre chiriași. CBC este un proiect mixt care include trei clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 30.000 mp, o componentă rezidențială cu 180 de apartamente.

“Pentru noi, acest proiect înseamnă mai mult, este amprenta familiei noastre asupra orașului care ne-a crescut și sperăm să vedem conceptul CBC replicat și în alte zone ale Clujului”, a menționat Vlad Buzoianu, director general al CBC Campus.

A treia clădire va fi dată în folosință chiriașilor începând cu februarie 2020 și inaugurată oficial în septembrie 2020. Ea va fi la standarde de clasa A, cu șase etaje, fiind acum în proces de obținere a certificării ecologice BREEAM Excellent. CBC 3 are și o componentă rezidențială, compusă din 90 de apartamente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zona Ronaţ din Timişoara va primi un centru multifuncţional, în valoare de 5,5 milioane de lei, finanţat cu bani europeni

Articolul următor
unsplash.com

A fost lansat primul serviciu românesc de închirieri auto direct de la proprietari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share