Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost lansat primul serviciu românesc de închirieri auto direct de la proprietari

unsplash.com

Perpetoo.com este primul serviciu românesc de închiriere auto direct de la proprietar. Platforma a fost lansată oficial astăzi și este disponibilă deocamdată în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara, urmând și alte orașe, printre care Constanța, Braşov, Sibiu şi Oradea.

Perpetoo.com a fost gândit ca o platformă de intermediere dintre proprietarii de automobile care și-ar dori să-și dea în chirie mașinile ca să câștige ceva bani în plus către clienţii interesaţi. Tariful de închiriere către client este stabilit de proprietarul autoturismului, iar platforma încasează un comision de 5 euro pentru fiecare 25 de euro încasaţi. Clienții au la dispoziție mașini de închiriat, începând cu 12 euro pe zi, cele mai ieftine fiind mașinile Dacia. Prețurile pot trece și de 50 de euro pe zu, în funcție de tipul mașinii.

Potrivit reprezentanților start-up-ului, paltforma se diferențiază de un rent-a-car obișnuit prin transparență și flexibilitate, iar de platformele de ride-sharing – prin intimitate și posibilitatea de a conduce ce îți dorești și cât îți dorești.

Proprietarii de automobile care își doresc să câștige bani suplimentari prin intermediul perpetoo.com trebuie să îşi înfiinţeze firme şi să realizeze contracte de chirie cu beneficiarii, au mai precizat reprezentanţii platformei. Toate mașinile sunt asigurate. Prima închiriere a avut loc pe 25 octombrie 2019, au anunţat creatorii start-up-ului.

Clienţii au la dispoziţie un sistem de rating prin care pot clasifica ofertanţii de maşini de închiriat.

Foto: unsplash.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Familia Buzoianu ridică o clădire office de 14 milioane de euro

Articolul următor

Guvernul va finanța Baia Mare dacă ajunge capitală a tineretului

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
0
Share