Cluj Hobby/Timp liber Ultimele stiri

Untold a făcut 1,6 milioane de euro în 30 de secunde

Prima rundă de abonamente pentru festivalului de muzică Untold, de la Cluj-Napoca, a stârnit un interes deosebit în rândul fanilor acestuia.

În 30 de secunde, 15.000 de fani și-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume. Adică venituri totale de 1,63 de milioane de euro, exceptând taxele.

“Cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din 2020 mai au o șansă săptămâna viitoare. Miercuri, 27 noiembrie, ora 14:00, e disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale, începând de la 119 euro, plus taxe. Acestea pot fi achiziționate doar de cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului”, anunță organizatorii.

Evenimentul va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2020. Primele abonamente s-au pus în vânzare din 20 noiembrie și au fost disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe portalul Untold.com. Pe măsura apropierii datei festivalului, prețurile abonamentelor vor crește până la 199 de euro, respectiv până la 399 de euro, plus taxe, cele VIP.

La cea de-a cincea ediție 375.000 de participanți au trecut pragul festivalului și au trăit recitalurile celor 200 de artiști internaționali de pe cele 10 scene. Societatea Untold SRL Cluj înregistra anul trecut o cifră de afaceri de 68 de milioane de lei și un profit de 7 milioane, având opt angajați.

Asociații acesteia erau Untold Universe (90%) și Novus Capital (10%). Ca asociat minoritar al Untold Universe figura managerul festivalului, Bogdan Buta (10%), restul de 90% fiind deținut de compania Novus Capital, controlată integral de acesta.

Related posts

Patronatele din turism cer Guvernului să înființeze Autoritatea Națională pentru Turism, care să fie condusă de un președinte cu rang de secretar de stat

Papuc Irina

România cumpără 20 de noi trenuri electrice, investiție de 120 milioane euro din fonduri europene

redactia

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice și-a desemnat conducerea pentru următorii doi ani

redactia

Leave a Comment