Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroporul Internaţional Timişoara merge tot mai bine, traficul de pasageri fiind în creştere

Aeroportul Internaţional Timişoara a avut, după primele zece luni ale anului în curs, peste 1,3 milioane de pasageri operaţi și mai bine de 1,500 de aeronave care au aterizat sau decolat de pe pista principalei porţi aeriene a Banatului. Cei mai mulți călători au ales zborurile spre/de la București, München, Bergamo (Milano) și Luton (Londra), au anunţat reprezentanţii instituţiei.

În lunile ianuarie-octombrie 2019, s-a înregistrat o creștere a numărului de pasageri cu 3,4% față aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, 1.328.311 de pasageri au călătorit spre sau dinspre aeroportul Timișoara, în timp ce în aceeași perioadă a anului 2018, au fost înregistrați 1.285.212 de pasageri.

În luna octombrie, 143.099 de pasageri au tranzitat aeroportul Timișoara, cu 10,8% mai mulți decât în anul precedent. În aceeași lună a lui 2019, numărul de zboruri a crescut cu 4,1% comparativ cu anul trecut, înregistrându-se 1.528 aeronave care au aterizat sau decolat de la Timișoara.

Eforturile administrației aeroportului de a oferi curse aeriene directe din Timișoara spre tot mai multe destinații, dar și frecvențe suplimentare se concretizează într-un număr tot mai mare de pasageri și de zboruri. În continuare, pentru administrația aeroportului reprezintă o prioritate introducerea de noi rute, dar și oferirea unor condiții optime de transfer pentru pasageri”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 300 de tineri programatori se întrec în cadrul concursului iTEC, la Timişoara

Articolul următor

Universitatea Politehnica Timişoara a creat o platformă pentru agregarea datelor din proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share