Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 300 de tineri programatori se întrec în cadrul concursului iTEC, la Timişoara

Trei sute de tineri amatori din domeniul programării, din întreaga ţară, concurează în aceste zile, la Timişoara, în cadrul competiţiei iTEC. Vineri, 22 noiembrie, a avut loc deschiderea concursului organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a UPT (Liga AC) în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare și Universitatea Politehnica Timișoara.

ITEC – IT Engineering Contest, a atras la start peste 300 de tineri din toată țara, ei venind la Timişoara să-şi testeze abilitățile de programare. Concursul, adresat elevilor de liceu și studenților pasionați de domeniul IT, este compus din 6 probe, și anume: Algoritmică, Game Development, Mobile Development, Web Development, Embedded Development și Graphic Design.

Participanții la probele de tip maraton (Game Development, Mobile Development, Web Development și Embedded Development) au început concursul vineri, iar până duminică, pe parcursul a aproximativ 48 de ore, trebuie să realizeze un proiect conform cerințelor competiției.

Probele de Algoritmică și Graphic Design vor avea loc sâmbătă, în intervale orare diferite, pentru a oferi posibilitatea concurenților să participe la ambele probe, dacă doresc.

Pe lângă competiția efectivă participanții au ocazia să învețe lucruri noi, să facă schimb de bune practici, să primească sfaturi și să cunoască alți pasionați ai domeniului.

Total
13
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașovul va avea o nouă zonă pietonală. Cum va arăta aceasta

Articolul următor

Aeroporul Internaţional Timişoara merge tot mai bine, traficul de pasageri fiind în creştere

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
13
Share