Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai bună performanță din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la nouă luni: creștere cu 34% a cifrei de afaceri față de 2018

  • Valoarea cifrei de afaceri a întregului grup la nouă luni 2019: peste 46 milioane de lei
  • 300 de pacienți noi în primele nouă luni din 2019, cu 24% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut
  • Creșteri de 46% ale veniturilor din serviciile de implantologie dentară
  • Numărul de vizite în clinică a crescut cu 20%

DENT ESTET, liderul pieței de medicină dentară din România, anunță o evoluție considerabilă a cifrei de afaceri din primele nouă luni ale anului 2019 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, raportând o creștere de 34%. Astfel, cifra de afaceri aferentă perioadei ianuarie-septembrie 2019 se ridică la 46,77 milioane de lei. DENT ESTET face parte din grupul MedLife, care deține 60% din acțiuni, restul de 40% fiind în continuare deținute de fondator, dr. Oana Taban.

Dinamica primelor nouă luni ale anului a fost una extraordinară. Din punct de vedere business, grupul DENT ESTET reconfirmă poziția de lider al pieței la nivel național și continuă să se dezvolte asumat și responsabil, respectând aceleași standarde de excelență și aceleași protocoale de lucru în toate clinicile. Suntem mândri că în continuare împărtășim aceeași structură sănătoasă și am încredere că DENT ESTET își va menține ecartul considerabil de peste 30% față de următorul jucător din piață”, spune Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

 Cea mai mare pondere în evoluția cifrei de afaceri o reprezintă serviciile de implantologie dentară. Astfel, veniturile raportate pe acest segment au crescut cu 46% în primele nouă luni ale lui 2019 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018. De asemenea, se înregistrează majorări continue și în ceea ce privește numărul de pacienți noi și vizitele în clinici, de 24% față de aceeași perioadă raportată în 2018.

 Rezultatele indică o performanță dublă față de estimările de la începutul anului, atingând deja valoarea cifrei de afaceri pe întreg anul 2018. Faptul că suntem numărul unu și continuăm să creștem considerabil și constant cifra de afaceri, este un lucru extraordinar mai ales pentru piața serviciilor de stomatologie, una extrem de fragmentată. Mai mult, acest statut de lider se reflectă și în gradul de eficiență în business, susținut de numărul crescut de cazuri complexe care ni se adresează nouă, echipei noastre performante și competitive de medici, orientați către obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung. DENT ESTET își păstrează principiile care fundamentează filosofia companiei încă de la înființare: înaltă acuratețe în diagnostic și tratament, experiență medicală desăvârșită oferită pacientului și o echipă medicală responsabilă”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului DENT ESTET.

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de stomatologie din România și include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical. Suprafață totală a spațiilor depășește 3.500 metri pătrați.

Sursa evoluției din primele nouă luni ale lui 2019 o reprezintă echipa de peste 350 de specialiști care formează Grupul DENT ESTET, cel mai mare angajator de pe piața serviciilor de medicină dentară din România. Mai mult, faptul că medicii noștri lucrează exclusiv în clinicile noastre, că avem echipe de management dedicate fiecărei clinici și că ne bucurăm de o echipă stabilă, ai cărei membri lucrează împreună de cel puțin zece ani, reprezintă un model de recrutare și retenție încă unic în stomatologia din România. Știm cât de important este să ne dezvoltăm împreună, să construim și să menținem legături puternice cu pacienții”, spune dr. Oana Taban.

DENT ESTET a pus bazele unui Cod de Integritate în Medicina Dentară, care ghidează standardul de funcționare a tuturor clinicilor din rețea. Astfel, în cadrul fiecărei clinici DENT ESTET se regăsesc toate centrele de excelență de specialitate: implantologie, estetică dentară, ortodonție, stomatologie pediatrică, management medical. În plus, laboratorul de tehnică dentară complet digitalizată Aspen oferă suport fiecărei clinici.

Evoluția digitală a acestui domeniu a oferit contextul potrivit pentru dezvoltarea unui segment de servicii dentare premium, tot mai des accesat de către pacienți. Ne bucurăm să vedem că piața devine concurențială, apreciem tot ceea ce este integru și de valoare, iar în această arie de servicii, pe lângă DENT ESTET, topul jucătorilor activi mai include clinici precum Implantodent, DentalMed sau Nicolescu Agatstein Dental Clinique, care oferă soluții de excelență pacienților”, adaugă dr. Oana Taban.

DENT ESTET continuă planurile de dezvoltare a businessului și are în vedere achiziții și parteneriate în noi orașe din afara Bucureștiului, dar și consolidarea activităților din clinicile deja existente.

Performanțele DENT ESTET au fost apreciate și recunoscute de Camera de Comerț și Industrie a României, care a acordat companiei primul loc în cadrul Topului Național al Firmelor, pentru domeniul Activități de Asistență Stomatologică.

Total
16
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Echipamentele performante pentru dotarea USTACC au ajuns la Târgu Mureş  

Articolul următor

Proiectul Reveal Alma Vii - Redecoperiți Alma Vii, la început de drum

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
16
Share