București Lideri si afaceri Sanatate

Cea mai bună performanță din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la nouă luni: creștere cu 34% a cifrei de afaceri față de 2018

  • Valoarea cifrei de afaceri a întregului grup la nouă luni 2019: peste 46 milioane de lei
  • 300 de pacienți noi în primele nouă luni din 2019, cu 24% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut
  • Creșteri de 46% ale veniturilor din serviciile de implantologie dentară
  • Numărul de vizite în clinică a crescut cu 20%

DENT ESTET, liderul pieței de medicină dentară din România, anunță o evoluție considerabilă a cifrei de afaceri din primele nouă luni ale anului 2019 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, raportând o creștere de 34%. Astfel, cifra de afaceri aferentă perioadei ianuarie-septembrie 2019 se ridică la 46,77 milioane de lei. DENT ESTET face parte din grupul MedLife, care deține 60% din acțiuni, restul de 40% fiind în continuare deținute de fondator, dr. Oana Taban.

Dinamica primelor nouă luni ale anului a fost una extraordinară. Din punct de vedere business, grupul DENT ESTET reconfirmă poziția de lider al pieței la nivel național și continuă să se dezvolte asumat și responsabil, respectând aceleași standarde de excelență și aceleași protocoale de lucru în toate clinicile. Suntem mândri că în continuare împărtășim aceeași structură sănătoasă și am încredere că DENT ESTET își va menține ecartul considerabil de peste 30% față de următorul jucător din piață”, spune Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

 Cea mai mare pondere în evoluția cifrei de afaceri o reprezintă serviciile de implantologie dentară. Astfel, veniturile raportate pe acest segment au crescut cu 46% în primele nouă luni ale lui 2019 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018. De asemenea, se înregistrează majorări continue și în ceea ce privește numărul de pacienți noi și vizitele în clinici, de 24% față de aceeași perioadă raportată în 2018.

 Rezultatele indică o performanță dublă față de estimările de la începutul anului, atingând deja valoarea cifrei de afaceri pe întreg anul 2018. Faptul că suntem numărul unu și continuăm să creștem considerabil și constant cifra de afaceri, este un lucru extraordinar mai ales pentru piața serviciilor de stomatologie, una extrem de fragmentată. Mai mult, acest statut de lider se reflectă și în gradul de eficiență în business, susținut de numărul crescut de cazuri complexe care ni se adresează nouă, echipei noastre performante și competitive de medici, orientați către obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung. DENT ESTET își păstrează principiile care fundamentează filosofia companiei încă de la înființare: înaltă acuratețe în diagnostic și tratament, experiență medicală desăvârșită oferită pacientului și o echipă medicală responsabilă”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului DENT ESTET.

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de stomatologie din România și include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical. Suprafață totală a spațiilor depășește 3.500 metri pătrați.

Sursa evoluției din primele nouă luni ale lui 2019 o reprezintă echipa de peste 350 de specialiști care formează Grupul DENT ESTET, cel mai mare angajator de pe piața serviciilor de medicină dentară din România. Mai mult, faptul că medicii noștri lucrează exclusiv în clinicile noastre, că avem echipe de management dedicate fiecărei clinici și că ne bucurăm de o echipă stabilă, ai cărei membri lucrează împreună de cel puțin zece ani, reprezintă un model de recrutare și retenție încă unic în stomatologia din România. Știm cât de important este să ne dezvoltăm împreună, să construim și să menținem legături puternice cu pacienții”, spune dr. Oana Taban.

DENT ESTET a pus bazele unui Cod de Integritate în Medicina Dentară, care ghidează standardul de funcționare a tuturor clinicilor din rețea. Astfel, în cadrul fiecărei clinici DENT ESTET se regăsesc toate centrele de excelență de specialitate: implantologie, estetică dentară, ortodonție, stomatologie pediatrică, management medical. În plus, laboratorul de tehnică dentară complet digitalizată Aspen oferă suport fiecărei clinici.

Evoluția digitală a acestui domeniu a oferit contextul potrivit pentru dezvoltarea unui segment de servicii dentare premium, tot mai des accesat de către pacienți. Ne bucurăm să vedem că piața devine concurențială, apreciem tot ceea ce este integru și de valoare, iar în această arie de servicii, pe lângă DENT ESTET, topul jucătorilor activi mai include clinici precum Implantodent, DentalMed sau Nicolescu Agatstein Dental Clinique, care oferă soluții de excelență pacienților”, adaugă dr. Oana Taban.

DENT ESTET continuă planurile de dezvoltare a businessului și are în vedere achiziții și parteneriate în noi orașe din afara Bucureștiului, dar și consolidarea activităților din clinicile deja existente.

Performanțele DENT ESTET au fost apreciate și recunoscute de Camera de Comerț și Industrie a României, care a acordat companiei primul loc în cadrul Topului Național al Firmelor, pentru domeniul Activități de Asistență Stomatologică.

Related posts

Horia Ciorcilă, de 16 ani președinte al Băncii Transilvania: creștere a cotei de piață de la 1,8 la 14%

Stefana Muresan

Universitatea Babeș-Bolyai, premiată pentru un proiect Smart City

Nora Dumitrescu

Negocierile dintre bănci și consumatori continuă online și telefonic în timpul pandemiei

Ligia Voro

Compania ieșeană Gemini CAD Systems, un nou Centru Tehnologic

Ionut Oprea

Vivre Deco atrage 3,5 milioane euro prin plasamentul privat de obligaţiuni intermediat de BT Capital Partners

Papuc Irina

Electrogrup se pregătește de listarea la Bursa de Valori Bucureşti

Stefana Muresan

De ce Canada, Asia și Australia trebuie să facă IT Outsourcing în România

redactia

PRIMER: Ce ar trebui sa stie pacientii despre mecanismului de serializare si verificare a medicamentelor

redactia

Veniturile Vodafone România în al treilea trimestru, la 178,7 milioane de euro

Stefana Muresan

Cernobîl, destinație turistică și pentru români, după celebrul serial difuzat de HBO

Papuc Irina

S-a stabilit locația Spitalului Pediatric Monobloc din Cluj. Licitația, finalizată în acest an

Stefana Muresan

CTP atinge pragul de 5 milioane m2, la nivelul portofoliului internațional de proprietăți de clasa A

redactia

Electrolux Satu Mare își va relua activitatea cu condiții sporite de securitate

Traian Dan

Compania Unifarm, un business de succes dublat de activitate cu caracter social-sanitar

Stefana Muresan

Învățământul dual, răspuns la criza forței de muncă

redactia

Este gata metodologia ce permite colectarea de plasmă de la donatorii vindecați de COVID-19 și utilizarea acesteia pentru pacienții critici din secțiile ATI

Papuc Irina

Veniturile din vânzări ale Antibiotice Iași au depășit 70 de milioane lei în primele 3 luni: mai mult cu 8 milioane de lei față de T1 din 2019

Papuc Irina

Reţeta profitului, la fabricile de medicamente din Mureş

Stefana Muresan

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

Altex se extinde in P3 Bucharest

Ionut Oprea

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Ligia Voro

Curs online gratuit oferit de Harvard University pentru instruirea profesioniștilor din sănătate în utilizarea ventilatoarelor mecanice

Papuc Irina

Maria Ioniță: “Trebuie să finalizăm licitațiile pentru Autostrada Transilvania”

Nora Dumitrescu

Jean Valvis, proprietarul Aqua Carpatica şi Sâmbureşti, ar putea deschide un spital privat: ”Nu poţi sta bogat şi fericit, iar oamenii de lângă tine să fie săraci, nefericiţi şi bolnavi”

redactia

Leave a Comment