Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dentotal își mută centrul de distribuție la ELI PARK 1

Element Industrial anunță un nou chiriaș pentru faza a doua a proiectului ELI PARK 1 din zona Buftea: Dentotal, lider in distribuția de produse și echipamente destinate cabinetelor și laboratoarelor stomatologice din Romania, a închiriat 2.300 mp.

„În cadrul ELI PARK 1 livrăm la începutul anului 2020 o nouă hală de 12.000 mp unde va funcționa centrul de distribuție Dentotal. Autorizația de construire pentru noua hala a fost obținută în această toamnă, iar lucrările sunt în grafic, depozitul urmând să fie livrat în februarie 2020”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-Founder Element Industrial.

„Deschiderea noului centru logistic în cadrul ELI PARK 1 face parte din strategia noastră de dezvoltare a companiei, prin îmbunătățirea în continuare a serviciilor pe care le oferim clienților noștri, respectiv prin creșterea ofertei de produse și a vitezei cu care acestea ajung la destinație”, spune Dumitru Matei, CEO Dentotal.

Noua hală de 12.000 mp este pre-închirată în proporție de 60%, aici urmând să funcționeze și un depozit de 5.000 mp al producătorului de panificație Paste Băneasa. ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în august 201,9 chiriașul fiind producătorul de electrocasnice Arctic. Faza a doua constă în două hale de 12.000, respectiv 18.000 mp, ce urmează să fie livrate în februarie și aprilie 2020.

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea).

ELI PARK 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial și grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.Toate proiectele ELI PARK sunt dezvoltate la standarde internaționale de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court), înălțime liberă de 10 m, sistem automatic de ventilație, capacitate de încărcare a podelei de cinci tone pe mp, distanță între coloane de 12X24 m etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Groupe Renault a livrat în exclusivitate un vehicul Dacia Papei Francisc

Articolul următor

Percepția și comportamentul populației cu privire la consumul responsabil de energie și eficiența energetică în clădiri – Partea I

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share