Industrie Investitii Maramureș Ultimele stiri

Casa Rusu va avea două showroom-uri în Maramureș

Producătorul de mobilă Casa Rusu a alocat 0,5 milioane de euro pentru deschiderea primului său showroom de mobilier și articole pentru casă din Maramureș. Al doilea va apărea în județ anul viitor.

Acesta se întinde pe 2.000 mp, în complexul Aushopping, de pe Bd. București. Brandul Casa Rusu aparține socității Rus-Savitar, unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier din PAL și de tapițerii din țară. Capacitatea sa de producție de 2 milioane mp se află în localitatea Dudeștii Noi, lângă Timișoara.

Grupul are 1.500 de angajați și produce 5.000 de seturi de mobilier tapițat pe lună. Rețeaua sa de magazine a început să fie construită din 2009, ajungând la aproape 30 un deceniu mai târziu. Primele francize Casa Rusu au apărut în 2011, în București, Arad, Râmnicu Vâlcea, Târgu-Jiu și Slatina.

Lucrările la noul său centru logistic de 8.000 mp s-au încheiat în 2014. Modernizarea fabricii de tapițat a necesitat o investiție de 5 milioane de euro, iar noua fabrică de piese înguste și mic mobilier, 5,5 milioane, iar linia de mobilier printat, 1,5 milioane.

În 2020 vor fi deschise magazine Casa Rusu la Sighetu Marmației, Târgu-Mureș și Miercurea Ciuc. Principalii producători de mobilier din România sunt Aramis Invest, Aviva (ambele din Maramureș), PGS Sofa (Bihor) Ecolor (Cluj), Taparo (Maramureș).

Related posts

Judetul Cluj, promovat in Republica Moldova

redactia

Oradea: Workshopul INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine, parte din proiectul INDUSTRIA DE MÂINE

redactia

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea centurii Comarnic, care va fi gata peste șapte luni

Stefana Muresan

Leave a Comment