Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Mare își face bulevard de birouri

Reședința de județ a Maramureșului va avea o zonă dedicată birourilor, locuințelor și sportului, a anunțat primarul Cătălin Cherecheș, la deschiderea complexului cash & carry Selgros.

“Acesta nu e doar un spațiu cu caracter comercial, ci și unul unde se desfășoară servicii de diverse tipuri, un exemplu pentru cei care furnizează astfel de servicii în Baia Mare, care impun un standard nou. Selgros s-a așezat într-un loc în care a fost una dintre fabricile cele mai importante ale orașului.

Este important acest loc pentru că de aici se deschide spre Bulevardul Independenței  Bulevardul de Vest, o investiție pe care o vom începe anul viitor și este foarte important  că Selgros se află la acest început de drum. Împreună și cu ceilalți investitori, vom crea o zonă tampon între centrul orașului, zona de locuire și zona industrială” a spus edilul.

“Putem încet – încet să ne dezvoltăm și în alte părți. Am spus că mi-ar plăcea ca Baia Mare să se termine ca și zonă administrativă undeva la intrarea în Cluj. E important pentru noi și din perspectivă economică și socială, dar și din educațională, să gândim într-o logică regională, iar aici ne ajută fiecare investitor important.

Împreună cu colegii noștri din Consiliul Local, cu întreaga comunitate, în special cea implicată în zona de administrație locală și cu colegii mei din primărie, putem să începem să limităm zona de comerț în această parte a orașului.

Să începem să dezvoltăm zona de birouri și să reglementăm restul suprafețelor pentru construire, pentru a fi furnizate spre constructori care își doresc să facă birouri, locuințe și zona de sport nouă a orașului, respectiv partea pe care noi o numim Parcul Industrial Vest, împreună cu Bulevardul de Vest, care așa cum îi spune și numele ne duce spre vest”, a menționat Cherecheș.

Acesta a participat la inaugurarea magazinului Selgros Cash & Carry din localitate, o investiție de 20 de milioane de euro, pe un teren în suprafață de 30.000 mp, care a creat 200 de noi locuri de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj organizează campania națională „Donează sânge! Fii erou!”

Articolul următor

Produs de Cluj are finalul de sezon la Iași

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share