Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air introduce două rute noi în Praga și Sevilla

Compania aeriană Wizz Air anunță introducerea a două rute noi din Romania, spre Sevilla, Spania, și Praga, Cehia, începând din vara anului viitor. Rezervările însă se pot face de pe acum. Prețurile pornesc de la 129 lei de persoană spre Praga și de la 159 lei spre Sevilla.

Praga este unul dintre cele mai interesante oraşe din Europa, clasat în top 10 cele mai vizitate capitale de pe continent. În același timp, Sevilla, capitala regiunii Andaluzia din Spania, oferă tot ce este mai bun din cultura latină. Lista de obiective obligatoriu de vizitat include locuri precum emblematica Giralda (clopotniţa Catedralei), Bazilica La Macarena, Centro Ceramica Triana sau râul Guadalquivir şi grădinile pline de farmec ale regiunii.

Tot pentru anul viitor, Wizz Air anunță creșterea numărului de aeronave care operează în Romania, de la 29 la 30. Dintre acestea, 13 se vor afla în București. Aeronavele Wizz Air, care au o vârstă medie de patru ani și jumătate, vor fi prezente pe 10 aeroporturi românești și vor pleca spre 154 de rute, în 20 de țări. În ceea ce privește piața din România, Wizz Air este lider, având o cotă de 41%.

Compania își propune ca până în 2026 să își dezvolte flota, ajungând la un total de 300 de aeronave, care să transporte 100 de milioane de pasageri, iar numarul angajaților să crească cu 10.000.

Politica Wizz Air este ca membrii echipajelor să provină din comunitățile locale, pentru a comunica mai ușor cu pasagerii. Până acum compania a angajat 1.100 persoane.

„Românii vor călătorească mai mult”

„România este una dintre cele mai mari piețe ale noastre, pentru că românii vor să călătorească mai mult. Avem din ce în ce mai mulți pasageri, care învață constant cum să caute cele mai bune rute și cum să facă rezervările. De asemenea, din ce în ce mai multi sunt interesați de călătoriile de plăcere, de explorare a lumii”, a spus Paulina Gosk, citată de Wall Street.

Pentru a beneficia de prețuri cât mai avantajoase, managerul de comunicare spune că există trei metode pe care le recomandă celor care călătoresc: prima este achiziționarea biletelor pentru anumite destinații atunci când se anunță introducerea lor în portofoliul companiilor. A doua metodă este cumpărarea biletelor în perioadele în care companiile anunță promoții și a treia, și cea mai recomandată, este rezervarea biletelor cu cât mai mult timp înainte de perioada călătoriei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lanțul de supermarketuri Supeco se extinde la Cluj

Articolul următor

APIA a autorizat spre plată peste 17 milioane de euro pentru 55.460 de fermieri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share