Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lanţul de farmacii Remedia, scos la vânzare, integral sau parțial. Prețul: începând cu 5 milioane de euro

Farmaceutica Remedia este scoasă la vânzare, pentru o sumă ce nu poate fi mai mică de 5 milioane de euro. O decizie în acest sens a fost luată la Adunarea Generală a Acționarilor din 4 decembrie. 

Astfel, pe 4 decembrie Adunarea Generală Extraordinară a Acționalilor a autorizat Consiliul de Administrație „să identifice un cumpărător pentru fondul de comerț aferent tuturor sau a unei părți semnificative din totalul punctelor de lucru (farmacii) ale societății și negocierea termenilor și condițiilor contractuale”. Din acționarii prezenți și reprezentați, 70,4 la sută au votat pentru și 24,2 – împotrivă.

„Se aprobă întrăinarea fondului de comerț aferent tuturor sau a unei părți semnificative din totalul punctelor de lucru (farmacii) ale societății, în termenii și condițiile ce urmează a fi negociate/convenite de Consiliul de Administrație cu cumpărătorul ce va fi identificat conform Hotărârii AGEA nr.68/4.12.2019 şi pentru un preţ global care nu va putea fi mai mic de 5.000.000 EUR (fără TVA)”, se menționează în hotărârea acționarilor.

Valentin Nobert Țăruș, în calitate de director general al societății, este împuternicit să semneze toate documentelor necesare pentru a îndeplini prevederile hotărârii din 4 decembrie, inclusiv „dar fără a se limita la semnarea contractului de transfer a fondului de comerț aferent punctelor de lucru ale societății”.

Hotărârile Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor pot fi consultate (AICI).

Potrivit Bursa.ro, în primele nouă luni ale anului, Farmaceutica Remedia a raportat o cifră de afaceri netă de 326,63 milioane de lei, cu 1,98% sub cea din aceeaşi perioadă a anului anterior, în timp ce profitul net s-a ridicat la 1,62 milioane de lei, cu 37,8% sub cel din perioada ianuarie – septembrie 2018. Valoarea de piaţă a companiei la Bursa de Valori Bucureşti este de 42,43 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
www.metoffice.gov.uk/

Destinațiile preferate de români pentru vacanțe. Grecia, pe locul 2

Articolul următor

G4media: Schimbarea la față a Blajului după investiția Bosch

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share