Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție de machete între cele două terminale ale Aeroportului Cluj

Ziua Internațională a Aviației Civile a fost sărbătorită în avans la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC), cu vernisajul unei expoziții de fotografii și o lansare de carte.

AIAIC și Asociația pentru Propagandă și Istoria Aeronauticii (ARPIA) Cluj au organizat un eveniment în cadrul căruia a avut loc lansarea cărții „Aviația clujeană”. Volumul de texte și fotografii cuprinde capitole dedicate istoriei aviației civile și militare clujene și personalităților care au marcat înfăptuirea ei.

Tot aici a avut loc vernisajul unei expoziții de fotografii, care surprind fapte ce au avut loc de-a lungul timpului și personalități care au marcat istoria aviației civile  și militare clujene. Aeroportul Cluj a prezentat o selecție de 50 de fotografii care evidențiază momente importante privind evoluția sa, începând cu 1917, când au avut loc primele mișcări aviatice, până în prezent.

Cuvântul de deschidere a fost susținut de David Ciceo, director general al AIAIC, iar cartea a fost prezentată de comandorul în rezervă Laurențiu Buzenchi, Simion Simon și Iosif Rus, toți membri ai ARPIA.

La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Județean, reprezentanții societății academice clujene, cadre militare, reprezentanți ai instituțiilor care își desfășoară activitatea în perimetrul aeroportuar, angajați ai aeroportului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Flota aeriană a României, printre cele mai mici din UE: 62 de avioane, dintre care 24 au peste 20 de ani

Articolul următor

Asociația Română pentru Smart City lansează Carta România 2030 în cadrul celui mai important eveniment Smart City al anului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share