Fiscalitate Ultimele stiri

ANOFM, ANPIS și Casa Națională de Pensii vor avea acces la REVISAL

Ministrul Muncii a promis că, începând cu 1 ianuarie 2020, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS) şi Casa Naţională de Pensii vor avea acces direct în REVISAL, baza de date cu toţi angajaţii din România, care este gestionată de Inspecţia Muncii.

„Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.
Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații”, a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul a subliniat că decizia este „un prim pas de simplificare”: astfel că toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii vor lua, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL.

Related posts

Soft folosit de bancherii de pe Wall Street cu profit de peste 700.000 de Euro, dezvoltat de doi târgumureșeni

Stefana Muresan

BNR anunță rezultatele analizei soldurilor și fluxurilor conturilor financiare ale administrației publice în trimestrul III al 2019

Papuc Irina

Prelungire de mandate la Teraplast

Ligia Voro

Leave a Comment