Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comunitatea bihoreană și-a desemnat laureații

FOTO: REMUS TODERICI

Fundația Comunitară Oradea a organizat în data de 10 decembrie 2019 – Gala Comunității Bihorene – ediția a III-a. Evenimentul a fost găzduită de Hotelul Ramada din Oradea.

Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oameni cu gânduri bune acționează în beneficiul altora și al comunității. Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute doar în cercuri restrânse. Gala Comunității Bihorene are menirea de a mulţumi, în numele comunităţii, organizațiilor neguvernamentale sau companiilor, persoanelor sau grupurilor de persoane, care s-au implicat în activități pentru comunitate, de a da exemple de bună practică şi de a arăta tuturor că doar împreună putem reuşi”, a subliniat Claudia Abrudan, directorul executiv al Fundației Comunitare Oradea.
CLAUDIA ABRUDAN FOTO: REMUS TODERICI

Premii

În urma nominalizărilor venite din partea comunităţii bihorene, s-au acordat următoarele premii:

LIDERUL care schimbă lumea – Béla Horváth – primarul comunei Sălacea;

VOLUNTARUL anului – Ioana Mădălina Maiorescu;

ECHIPA anului – Echipa SIRUDAS – Serviciul de intervenţie în regim de urgență în domeniul asistenței sociale;

EXCELENȚĂ în meserie – Simona Bișboacă;

PROIECTUL anului – Campaniile Umanitare West Alpine Off Road;

ONG-ul anului – Societatea de Binefacere Don Orione Oradea;

PROMOTOR al culturii și artei – Echipa proiectului Jurnalism muzical pentru comunitate”;

PROMOTOR al excelenței școlare – Nicoleta Pazmany.

Juriul care a analizat nominalizările şi a desemnat câştigătorii la fiecare categorie a avut următoarea componenţă: Ada Gabor –Manager, United Way România, Călin Păcurar – Antreprenor, CEO My Deck, Oana Maria Pop – Doctorand, Universitatea Hasselt, Belgia, Ionuț Alexandrescu – Coordonator program, Asociația pentru Relații Comunitare, Renate Popescu – Președinte CECCAR Filiala Bihor, Mădălina Dina – Ofițer Marketing Banca Transilvania.

Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Acest lucru este posibil prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.

Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BNR lansează monede cu tema „30 de ani de la Revoluția Română”: două pentru colecționare și una pentru circulație

Articolul următor

ANOFM, ANPIS și Casa Națională de Pensii vor avea acces la REVISAL

Citește si:
Total
0
Share