Sibiu Ultimele stiri

Consiliul Județean Sibiu va numi un administrator neexecutiv provizoriu la Aeroport

wikimedia.org

Aeroportul Internațional Sibiu va avea un nou adminsitrator neexecutiv în cadrul Consiliului de administrație al instituției, numit din partea Consiliului Județean Sibiu, instituție tutelară. Este vorba despre directorul economic al instituției județene, Ștefan Opriș.

Ștefan Opriș, directorul Direcției economice din cadrul Consiliului Județean Sibiu, este propunerea președintei Daniela Cîmpean pentru a ocupa, provizoriu, postul de administrator neexecutiv în cadrul consiliului de administrație al Aeroportului sibian. Propunerea va fi supusă votului aleșilor județeni în ședința de săptămâna viitoare, după ce aleșii județeni au luat act de demisia lui Sebastian Dotcoș, fost administrator al județului, care ocupa funcția respectivă, scrie Turnul Sfatului.

Potrivit proiectului de hotărâre pe care îl vor avea în față consilierii județeni, prin respectivul administrator neexecutiv, Consiliului Județean Sibiu „asigură reprezentarea intereselor județului Sibiu”.

„În urma analizării activității specifice a Regiei, ținând cont și de deciziile cu impact financiar pe care adesea administratorii Regiei le adoptă și transmit spre aprobare Consiliului Județean, consider că numirea ca administrator provizoriu a unei persoane cu pregătire în domeniul economic este cea mai benefică, motiv pentru care apreciez ca dl. Opriș Ștefan – director executiv în cadrul Direcției economice din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu este persoană potrivită pentru a reprezenta interesele autorității”, consideră Daniela Cîmpean, conform referatului de aprobare.

Precizăm că mandatul lui Ștefan Opriș va fi unul provizoriu, până la finalizarea unei alte proceduri de selecție și numire a unui nou administrator, iar remunerația brută lunară va fi de 3.496 de lei, mai scrie sursa citată.

Related posts

Investiție de 8,9 mil. lei în depozitul de gaze Depomureş

Stefana Muresan

Muzeul Țării Crișurilor din Oradea va fi reabilitat cu bani europeni. Investiția totală – 21,6 milioane de lei

Stefana Muresan

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Ligia Voro

Leave a Comment