Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Județean Sibiu va numi un administrator neexecutiv provizoriu la Aeroport

wikimedia.org
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aeroportul Internațional Sibiu va avea un nou adminsitrator neexecutiv în cadrul Consiliului de administrație al instituției, numit din partea Consiliului Județean Sibiu, instituție tutelară. Este vorba despre directorul economic al instituției județene, Ștefan Opriș.

Ștefan Opriș, directorul Direcției economice din cadrul Consiliului Județean Sibiu, este propunerea președintei Daniela Cîmpean pentru a ocupa, provizoriu, postul de administrator neexecutiv în cadrul consiliului de administrație al Aeroportului sibian. Propunerea va fi supusă votului aleșilor județeni în ședința de săptămâna viitoare, după ce aleșii județeni au luat act de demisia lui Sebastian Dotcoș, fost administrator al județului, care ocupa funcția respectivă, scrie Turnul Sfatului.

Potrivit proiectului de hotărâre pe care îl vor avea în față consilierii județeni, prin respectivul administrator neexecutiv, Consiliului Județean Sibiu „asigură reprezentarea intereselor județului Sibiu”.

„În urma analizării activității specifice a Regiei, ținând cont și de deciziile cu impact financiar pe care adesea administratorii Regiei le adoptă și transmit spre aprobare Consiliului Județean, consider că numirea ca administrator provizoriu a unei persoane cu pregătire în domeniul economic este cea mai benefică, motiv pentru care apreciez ca dl. Opriș Ștefan – director executiv în cadrul Direcției economice din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu este persoană potrivită pentru a reprezenta interesele autorității”, consideră Daniela Cîmpean, conform referatului de aprobare.

Precizăm că mandatul lui Ștefan Opriș va fi unul provizoriu, până la finalizarea unei alte proceduri de selecție și numire a unui nou administrator, iar remunerația brută lunară va fi de 3.496 de lei, mai scrie sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenii pot verifica în ce zonare fiscală se încadrează

Articolul următor

Rezidențiatul, posibil și în spitalele private din 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share