Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect pentru reducerea birocrației la Consiliul Județean Bihor

Reprezentanții Consiliului Județean Bihor au lansat, oficial, miercuri, 11 decembrie 2019, proiectul „Optimizarea procesului decizional și al planificării strategice și bugetare la nivelul Consiliului Județean Bihor”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Potrivit Agenției News Bihor, valoarea proiectului este de 2.653.947,06 lei (din care ajutorul nerambursabil este de 2.600.868,11 lei și contribuția Consiliului Județean Bihor este 53.078,95 lei),. Proiectul are ca obiectiv principal fundamentarea și implementarea unui management strategic performant în administrația publică din județul Bihor. În scurt timp va fi elaborată strategia de dezvoltare a judeţului Bihor pe următorul exerciţiu bugetar al Uniunii Europene.

„Strategia va fi elaborată de o firmă de consultanţă şi se va ţine cont de strategiile întocmite la niveul Uniunii Europene, la nivel naţional şi, fără îndoială, la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest. Vor fi consultaţi reprezentanţii mediului de afaceri, ai societăţii civile, aleşii judeţeni, care vor trebuie să adopte strategia în plenul Consiliului Judeţean Bihor. Este o lume a ideilor şi nu neapărat a componentei financiare. O idee bună care se materializează în ceva concret înseamnă dezvoltare”, a spus Lucia Pantea, managerul de proiect.

Perioada de implementare a proiectului este cuprinsă între 16.09.2019 – 15.03.2022.

Sursa: Agenția News Bihor

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sute de mașini abandonate vor fi ridicate la Baia Mare

Articolul următor

Romgaz atenţionează Ambasada Spaniei în legătură cu situaţia Centralei Iernut

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Citeste mai mult

Noul sezon la Băile Figa, deschis oficial

Băile din orașul Beclean au dat startul sezonului estival în prezența directorului Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel…
Total
0
Share