Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se lucrează la 60 de şantiere pe calea ferată în zona de vest a României

Un număr de 60 de şantiere sunt în lucru la căile ferate aflate pe raza Regionalei CF Timişoara. Acestea se efectuează cu personalul propriu al regionale şi sunt lucrări de reparaţii şi consolidare a infrastructurii existente.

Se lucrează la căile ferate din zona de vest a ţării. Ceferiştii lucrează la întreţinerea curentă a liniilor de cale ferată. Investiţiile sunt cuprinse în programul de întreținere a infrastructurii feroviare și de consolidare a elementelor componente. La ora actuală sunt deschise 60 de șantiere pentru lucrări de mentenanță executate în regie proprie, cu personal feroviar de specialitate.

Programul de mentenanță a infrastructurii feroviare include lucrări de buraj (n.r. umplere manuală sau cu mijloace mecanizate a balastului sub traversele unei linii de cale ferată), de înlocuire șină, traverse, elemente de prindere, lucrări de rectificare nivel și intervenții punctuale pentru defrișarea vegetației

Toate aceste lucrări sunt executate cu utilaje proprii și personal de specialitate. Sunt vizate următoarele intervale de stații din Timiş: Vârciorova – Jimbolia, Gătaia – Jamu Mare, Timișoara Nord – Reșița Sud, Lugoj – Buziaș, Timișoara Sud – Buziaș, Ilia – Lugoj, Timișoara Nord – Voiteni, Voiteni – Stamora Moravița, Timișoara Nord – Cenad, Timișora Est – Radna, Timișoara Nord – Arad.

De asemenea, se lucrează şi în zone din judeţele vecine: Caransebeș – Reșița Nord, Caransebeș Triaj – Zăgujeni, Berzovia-Oravița-Iam, Oravița-Anina, Șibot – Curtici

Arad – Oradea, Simeria – Livezeni, Livezeni – Lupeni

Toate aceste lucrări de întreținere se execută fără implicații în circulația trenurilor care tranzitează Regionala CF Timișoara, personalul de specialitate asigurând concomitent și condiţii optime de trafic în zona şantierelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

600 milioane de lei, prima emisiune de obligațiuni nepreferențiale a BCR

Articolul următor

În recepţia clădirii UBC 3, din Iulius Town Timişoara, a fost amenajată o zonă verde

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share