Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O abordare internațională în centrul strategiei DEVEHO Consulting Group pentru 10 ani

Retrospectiva dezvoltării internaționale de la un partener Sage ca nimeni altul, Guy Leclercq, CEO al DEVEHO Consulting Group și Laurence Duqué, Parteneri & Director Alianțe la Sage ne împărtășesc opiniile.

Aventura DEVEHO Consulting Group a început în 2009. Cum a fost la început?

G.L.: Inițial, am lansat activitatea de integrare Sage X3 ERP cu accent pe subcontractare. De la biroul de acasă la un apartament, am format rapid o echipă (care este în creștere) și ne-am instalat în spații „reale” în Lyon și Paris. Firește, am devenit partener certificat Sage. Am putut distribui soluția Sage direct și în mod specific soluția noastră dedicată: Sage Business Cloud X3.

Cererea de proiecte ERP din mai multe țări a fost copleșitoare, iar expertiza noastră internațională a dat roade foarte repede.

În 2012, am deschis primul nostru birou din afara Franței. Destinație: București, România!

Afacerea dumneavoastră a crescut rapid. Cum vedeti această evoluţie?

G.L.: Păstrând în același timp şi activitatea noastră de subcontractare prin intermediul celor de la Sage și al partenerilor lor pentru a-i ajuta să integreze soluția Sage X3 la nivel internațional, am dezvoltat şi propria noastră afacere de integrare. Această activitate s-a triplat în doar 3 ani.

Alegerea noastră a fost întotdeauna să ne specializăm pe soluția Sage X3 în contexte multi-legislative, multilingve. Activitatea noastră a evoluat progresiv odată cu sosirea de noi angajați, deschiderea unor birouri noi în alte țări și viziunea noastră de a oferi o relație strânsă și personalizată cu fiecare dintre clienții noștri.

10 ani mai târziu, cifrele sunt: 9 birouri în 8 țări, 65 de angajați și aproape 100 de clienți cu întreprinderi mici și mijlocii care au încredere în compania noastră.

Astăzi, suntem mândri să numărăm printre clienții noștri nume mari în domeniul lor, cum ar fi: BOIRON, EPOCH, PHOTONIS, ROSSMAN, SBM, TRACEONE …

L.D.: DEVEHO Consulting Group face parte acum din TOP 10 al partenerilor Sage X3. A devenit un partener cheie cu o mare specializare în oferta de ERP, având un know-how incomparabil cu privire la specificul proiectelor internaționale. Recent, am semnat un contract de distribuție în Cloud, care poziționează DEVEHO Group ca un distribuitor major capabil să răspundă atât nevoilor clienților, cât și soluțiilor on-premise și găzduite.

Care sunt punctele forte ale DEVEHO Consulting Group astăzi??

L.D.: Sage a avut încredere în DEVEHO Group pentru localizarea a 5 legislații: România, Olanda, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria. Echipele noastre de cercetare și dezvoltare colaborează regulat pentru a asigura compatibilitatea completă a soluțiilor noastre.

DEVEHO Consulting Group se bazează pe expertiza sa aprofundată cu privire la reglementările locale și fiscale pentru fiecare țară, prin intermediul echipelor sale și al partenerilor locali pentru a oferi o soluție care respectă reglementările locale. O abordare destul de unică în ecosistemul nostru.

G.L.: Datorită poziționării companiei, echipele noastre și-au consolidat puternic expertiza pentru a gestiona cu succes proiecte complexe care implică în principal mai multe țări, mai multe culturi. De exemplu, am sprijinit recent un client din industrie în implementarea Sage X3 în 18 țări. O mare aventură umană cu mize mari în timpul căreia ne-am bazat pe rigurozitatea metodologiei noastre dovedite și a cunoștințelor echipelor noastre.

În cele din urmă, implementăm o soluție ERP recunoscută la nivel mondial, pe care o adaptăm local pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților noștri în ceea ce privește obligațiile de reglementare și din industrie.

Cum vedeți DEVEHO Consulting Group în viitor?

G.L.: Ne păstrăm orientarea de a sprijini companiile în creșterea lor. Avansăm într-o pură abordare de „glocalizare” și intenționăm să continuăm cu această poziționare unică. Scopul nostru este să mergem mai departe în combinarea expertizei noastre peste granițe, urmărind astfel tendințele clienților și oferindu-le soluția așteptată care îi va ajuta în dezvoltarea lor.

L.D.: De-a lungul anilor s-a creat o încredere totală. DEVEHO Consulting Group va rămâne un partener cheie pentru Sage și cu atât mai mult cu strategia noastră de extindere pe cloud pentru clienții noștri din Europa.

Despre DEVEHO Consulting Group

DEVEHO Consulting Group a fost fondat în 2009 cu ambiția de a sprijini companiile mijlocii în creșterea lor în Franța și pe plan internațional. Fiind unul dintre partenerii TOP 10 Sage, DEVEHO Consulting Group are o dublă activitate: integrator al soluției Sage X3 și editor al localizărilor adaptate constrângerilor legale și de reglementare. Grupul oferă o soluție completă în jurul ERP-ului (Financiar, Producție, Supply Chain, Business Intelligence …) on-premises, cât și SaaS. Aproape 100 de clienți care lucrează în industrie, distribuție și servicii, se bazează astăzi pe DEVEHO Group în 9 țări: Franța, România, Slovacia, Ungaria, Republica Cehă, Spania, Polonia, Olanda și Elveția.

Mai multe informații: www.deveho.com – Guy Leclercq contact@deveho.com

Despre Sage

Sage (FTSE: SGE) este liderul mondial în tehnologie pentru managementul afacerilor. Sage sprijină dezvoltarea afacerilor, de la start-up-uri până la IMM-uri și ETI-uri, cu Sage Business Cloud, singura soluție care integrează contabilitatea, financiarul, managementul afacerilor, managementul integrat al afacerilor, resurse umane și salarizare, plăți și comunicare bancară în cloud.

Misiunea noastră este de a elibera antreprenorii de povara administrativă, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce le place să facă. Acest lucru îl facem în fiecare zi pentru cei trei milioane de clienți din 23 de țări, cu cei 13.000 de colegi și care se bazează pe rețeaua noastră de contabili și parteneri.

Suntem cinstiţi și dedicați, sprijinim comunitățile locale prin activitatea caritabilă a Fundației Sage.

Pentru mai multe informații, accesaţi www.sage.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
european soybean board

Gradul de absorbție a fondurilor europene în Agricultură în ultimii 6 ani a ajuns la 55%

Articolul următor

Autostrada A3 a ajuns la graniţă. Se poate circula pe A3 între Biharea şi Borş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share