HR/Joburi Industrie Maramureș Satu Mare Ultimele stiri

Universal Alloy își caută viitorii ingineri la București

Departamentul resurse umane al producătorului de componente pentru avioane Universal Alloy Corporation (UAC), cu fabrici în Maramureș și Satu Mare, a organizat o acțiune de recutare în capitală.

“Am spus prezent la cel mai mare târg de cariere organizat de Universitatea Politehnică din București, prin intermediul Polijobs. Ne bucurăm de fiecare dată să întâlnim studenți interesați de compania noastră, chiar dacă sunt din alte colțuri ale țării”, au menționat reprezentanții UAC.

În decembrie, UAC a obținut trofeul de excelență pentru investiția anului în județul Maramureș. Societatea a primit premiile de cel mai bun furnizor Airbus în 2012 și 2013, cel mai bun furnizor Boeing în 2014 și Airbus Best Performer Award 2015.

UAC Europe este controlată de grupul elveţiano-austriac Montana Tech Components, lider mondial al producătorilor de componente din aluminiu pentru industria aeronautică. Compania locală a anunțat că va investi 250 de milioane de euro la Tăuții Măgherăuș, lângă Aeroportul Internațional Maramureș într-un complex de producție, proiectare și mentenanță cu 2.600 de locuri de muncă.

UAC Europe are fabrici în Dumbrăvița (Maramureș) și Medieșul Aurit (jud. Satu Mare). Compania furnizează componente unor producători de aeronave precum Airbus, Boeing, Bombardier şi Premium Aerotech. Principalii jucători la nivel național în acest domeniu sunt Alro Slatina, Alum Tulcea, Universal Alloy, Vimetco Extrusion și Hydro Extrusion.

Related posts

Maramureșenii de la Taparo propun producătorilor de mobilă un material realizat din plante tehnice

Stefana Muresan

Arad: 54 tramvaie noi, până în anul 2024

Stefana Muresan

Simona Halep își dezvoltă afacerea din Poiana Brașov. Hotelul Drachenhaus a cazat peste 20.000 de turiști

Stefana Muresan

Leave a Comment