Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou tren produs în România, în probe pe ruta București-Predeal

Un nou tren diesel, fabricat de Electroputere VFU Paşcani, a intrat în probe pe ruta București – Predeal. Trenul diesel fabricat la Pașcani a fost observat miercuri în Gara de Nord, după mai multe zvonuri privind existența sa. Conform afișajului electronic, acesta efectuează probe pe ruta București – Predeal, scrie bizbrasov.ro.

„Astăzi putem spune că anul feroviar 2019 se încheie fabulos. În condițiile în care majoritatea constructorilor și reparatorilor de material rulant feroviar din România, abia mai au oameni cât pentru a ține lumina pornită noaptea, Electroputere VFU Pașcani ne aduce tuturor mai devreme cadoul de Crăciun.

După atâtea zvonuri, povești și bănuieli, avem onoarea să vă prezentăm tuturor prototipul DMU al celor de la Electroputere VFU Pașcani. Este un DMU din 3 vagoane cu V.max 120km/h și are la prima vedere o capacitate de transport de 200 locuri pe scaune(info neoficială)”, se menționează pe pagina de Facebook Romania Feroviara, unde au fost atașate mai multe poze:

Testele oficiale au început în septembrie la CTF Faurei unde a atins și viteza de 160km/h și a realzat testele de tracțiune și frânare. În acest moment automotorul realizează testele de pantă în vederea autorizării pe Predeal, încărcat cel mai probabil cu saci umpluți cu nisip, aproape sau puțin peste capacitatea maximă de încărcare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universal Alloy își caută viitorii ingineri la București

Articolul următor

Baia Mare își bagă gunoiul sub pământ. Drusal va taxa doar firmele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share