București Real Estate Slider Ultimele stiri

Optim PM aniverseaza 10 ani cu noi premii

Joi, 5 decembrie 2019, in cadrul galei CIJ Awards Romania, Optim PM a obtinut premiul pentru cea mai buna firma de Project Management a anului.

„Compania este extrem de recunoscatoare si mandra de echipa sa intrucat se indrepta spre incheierea unui fenomenal 2019. Sunt 10 ani si cateva luni de cand Optim Project Management si-a inceput activitatea pe piata constructiilor din Romania si suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum. Poate ca am reusit sa influentam piata in ceea ce priveste profesionalismul, standardele si etica si cu siguranta am oferit multa experienta pentru viitor tinerilor ingineri si arhitecti. Si sunt sigur ca aici, in Romania, exista un viitor fantastic. Felicitari uimitoarei echipe Optim PM care a facut toate acestea posibile, si le multumim pe aceasta cale si clientilor si partenerilor nostri”, a declarat David Evans, Manager General Optim PM.

Pentru realizarile deosebite, Optim PM a primit in 2019 patru premii: „Cea mai buna firma de Project Management” si „Cea mai buna firma de Arhitectura” la SEE Real Estate Awards, o „Distinctie de 5 stele pentru cea mai buna Companie de Consultanta din Romania” in cadrul prestigiosei gale European Property Awards de la Londra si „Cea mai buna firma de Project Management a anului” la CIJ Awards Romania. De asemenea, IBC Focus a clasat Optim PM pe „locul 1 printre cele mai bune 100 firme de arhitectura din Romania”, recunoscand astfel capacitatile inovatoare ale companiei.

Dupa un 2018 plin de succes, Optim PM a continuat sa isi extinda prezenta pe piata de constructii din Romania, consolidandu-si capacitatile in General Design si Construction Management in toate sectoarele imobiliare: birouri, retail, logistica si idustrial, rezidential, medical, ospitalitate si leisure.

In ultimul an, Optim PM a furnizat servicii de Project Management pentru proiecte emblematice pentru Romania si Europa de sud-est, adaugand in portofoliul sau proiecte de anvergura precum Courtyard by Marriott si Hilton Garden Inn Bucharest Airport, IKEA Pallady – cel mai mare magazine din Europa de sud-est, Oregon Park Cladirea C, SCC Office Fit-Out in IDEO 2 Iasi, extinderea fabricii Philip Morris – faza 2, Continental H7 in Timisoara, fabrica Arctic, fabrica de MDF Yildiz, Vivo! Shopping Center Cluj-Napoca, Shopping City Buzau – fazele 1 si 2, Bega Auchan Shell & Core in Timisoara, etc.

In acest moment, un numar semnificativ de proiecte din aproape toate sectoarele imobiliare sunt sub supravegherea Optim PM, in 2019 concretizandu-se multe noi importante colaborari.

In Romania, Optim PM furnizeaza in prezent servicii de Project si Construction Management, Cost si Design Management, Proiectare Generala, coordonare SSM si Dirigentie de Santier pentru diverse proiecte, cum ar fi: hotelurile Ibis din Timisoara si Novotel din Oradea, hotelurile Moxy si Autograph ambele sub brandul Marriott, Mercure Hotel Bucharest Unirii, Convention Center  – extinderea Hotelului Timisoara,  Autonet Warehouse in Turda, Philip Morris faza 3,  Tiriac Tower, Iride 18&19 Refurbishment, Office Fit-Out in Unirii View, magazinele Hornbach din Oradea si Cluj-Napoca, Shopping City Buzau faza 3, Cinema City in Iasi, Targoviste si Shopping City Buzau, Isho Living in Timisoara, un Spital Regional in Bucuresti, etc.

Pe langa serviciile mentionate mai sus, Optim PM a efectuat mai multe rapoarte tehnice due diligenge pentru tranzactii importante efectuate in Romania si in centrul, estul si sudul Europei, precum si rapoarte de monitorizare a proiectelor in numele investitorilor si diferitelor banci finantatoare.

Optim Project Management are o prezenta de 10 ani in regiune si are, fara indoiala, una dintre cele mai bune echipe de profesionisti multidisciplinari, ingineri si arhitecti, capabila sa ofere servicii profesionale pentru cele mai complexe investitii imobiliare.

Related posts

Scenariul BNR: reducerea dobânzilor fără destabilizarea cursului valutar

Ion Surdu

Electrica aniversează cinci ani de la listarea pe Bursa de Valori București

Ligia Voro

BERD acordă Primăriei Sibiu un împrumut de 65,7 milioane de lei pentru achiziţia a 50 de autobuze noi

Stefana Muresan

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Județele din Transilvania și Banat în topul aplicanților pentru microgranturi

Traian Dan

Prima cladire din Oregon Park, inchiriata integral

Transilvania Business

22 de panouri și 250 de indicatoare turistice promovează turismul bihorean

Traian Dan

Daniel Metz, NTT DATA: “Răspunsul la pandemie: afaceri mai mari cu 20%”

Nora Dumitrescu

Lansarea proiectului Teaching and Educating for Sustainability, finanțat prin programul Erasmus+, la Universitatea de Vest din Timisoara

redactia

O nouă structură va analiza cauzele ce împiedică companiile românești să acceadă pe piața altor state UE

Papuc Irina

Tur comercial în Transilvania al unei delegații austriece

Stefana Muresan

Telemeaua de Sibiu a obţinut protecţie naţională, producătorii vor fi certificaţi

Stefana Muresan

Consumatorii din Sălaj, îndemnați de stat să achite cu cardul

Nora Dumitrescu

Încep forajele pentru metroul de Cluj

Nora Dumitrescu

Asociația Zona Metropolitană a instalat două unități mobile sanitare

Nora Dumitrescu

Smart green: O firmă din Râșnov a lansat ambalaje fabricate din trestie de zahăr

Papuc Irina

Zalău Value Centre, gazdă pentru produsele locale din Sălaj

Nora Dumitrescu

Tarom a adus la Cluj 1,3 milioane de echipamente medicale din China

Nora Dumitrescu

Nouă clădire pentru secţia de psihiatrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

redactia

Startup-ul medical Oncochain, în căutarea unei finanțări de 200.000 Euro pe SeedBlink

Papuc Irina

Eurostat: printre statele unde industria este cea mai semnificativă activitate economică

Papuc Irina

Finanțare de 60 milioane lei pentru reabilitarea coridorului Nufărul-Cantemir

Traian Dan

2019 – anul marilor schimbari. Apare Dacia cu motor de Mercedes

redactia

Măsuri de protejare a agenților economici care funcționează în regim de franciză

redactia

Leave a Comment