București Real Estate Slider Ultimele stiri

Optim PM aniverseaza 10 ani cu noi premii

Joi, 5 decembrie 2019, in cadrul galei CIJ Awards Romania, Optim PM a obtinut premiul pentru cea mai buna firma de Project Management a anului.

„Compania este extrem de recunoscatoare si mandra de echipa sa intrucat se indrepta spre incheierea unui fenomenal 2019. Sunt 10 ani si cateva luni de cand Optim Project Management si-a inceput activitatea pe piata constructiilor din Romania si suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum. Poate ca am reusit sa influentam piata in ceea ce priveste profesionalismul, standardele si etica si cu siguranta am oferit multa experienta pentru viitor tinerilor ingineri si arhitecti. Si sunt sigur ca aici, in Romania, exista un viitor fantastic. Felicitari uimitoarei echipe Optim PM care a facut toate acestea posibile, si le multumim pe aceasta cale si clientilor si partenerilor nostri”, a declarat David Evans, Manager General Optim PM.

Pentru realizarile deosebite, Optim PM a primit in 2019 patru premii: „Cea mai buna firma de Project Management” si „Cea mai buna firma de Arhitectura” la SEE Real Estate Awards, o „Distinctie de 5 stele pentru cea mai buna Companie de Consultanta din Romania” in cadrul prestigiosei gale European Property Awards de la Londra si „Cea mai buna firma de Project Management a anului” la CIJ Awards Romania. De asemenea, IBC Focus a clasat Optim PM pe „locul 1 printre cele mai bune 100 firme de arhitectura din Romania”, recunoscand astfel capacitatile inovatoare ale companiei.

Dupa un 2018 plin de succes, Optim PM a continuat sa isi extinda prezenta pe piata de constructii din Romania, consolidandu-si capacitatile in General Design si Construction Management in toate sectoarele imobiliare: birouri, retail, logistica si idustrial, rezidential, medical, ospitalitate si leisure.

In ultimul an, Optim PM a furnizat servicii de Project Management pentru proiecte emblematice pentru Romania si Europa de sud-est, adaugand in portofoliul sau proiecte de anvergura precum Courtyard by Marriott si Hilton Garden Inn Bucharest Airport, IKEA Pallady – cel mai mare magazine din Europa de sud-est, Oregon Park Cladirea C, SCC Office Fit-Out in IDEO 2 Iasi, extinderea fabricii Philip Morris – faza 2, Continental H7 in Timisoara, fabrica Arctic, fabrica de MDF Yildiz, Vivo! Shopping Center Cluj-Napoca, Shopping City Buzau – fazele 1 si 2, Bega Auchan Shell & Core in Timisoara, etc.

In acest moment, un numar semnificativ de proiecte din aproape toate sectoarele imobiliare sunt sub supravegherea Optim PM, in 2019 concretizandu-se multe noi importante colaborari.

In Romania, Optim PM furnizeaza in prezent servicii de Project si Construction Management, Cost si Design Management, Proiectare Generala, coordonare SSM si Dirigentie de Santier pentru diverse proiecte, cum ar fi: hotelurile Ibis din Timisoara si Novotel din Oradea, hotelurile Moxy si Autograph ambele sub brandul Marriott, Mercure Hotel Bucharest Unirii, Convention Center  – extinderea Hotelului Timisoara,  Autonet Warehouse in Turda, Philip Morris faza 3,  Tiriac Tower, Iride 18&19 Refurbishment, Office Fit-Out in Unirii View, magazinele Hornbach din Oradea si Cluj-Napoca, Shopping City Buzau faza 3, Cinema City in Iasi, Targoviste si Shopping City Buzau, Isho Living in Timisoara, un Spital Regional in Bucuresti, etc.

Pe langa serviciile mentionate mai sus, Optim PM a efectuat mai multe rapoarte tehnice due diligenge pentru tranzactii importante efectuate in Romania si in centrul, estul si sudul Europei, precum si rapoarte de monitorizare a proiectelor in numele investitorilor si diferitelor banci finantatoare.

Optim Project Management are o prezenta de 10 ani in regiune si are, fara indoiala, una dintre cele mai bune echipe de profesionisti multidisciplinari, ingineri si arhitecti, capabila sa ofere servicii profesionale pentru cele mai complexe investitii imobiliare.

Related posts

Timbru poștal dedicat campioanei de la Wimbledon, Simona Halep

Ligia Voro

Utilizarea semnăturii electronice pe formularele de plată ale proiectelor de investiții, obligatorie pentru beneficiarii PNDR 2020

Papuc Irina

Premiile Media de Excelență 2018 by Amprenta Advertising

redactia

Tarom introduce cursele Timișoara-Iași, din vară Timișoara – Cluj

Stefana Muresan

UMF Cluj introduce una dintre cele mai apreciate examinări la nivel internaţional

redactia

Energobit, furnizor preferat pentru înlocuirea stațiilor de transformare

Stefana Muresan

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

Traian Dan

Un startup finlandez deschide un birou în Cluj după ce a câștigat o investiție de 12 milioane de dolari

Ion Surdu

Spaniolii de la Comsa, singurii ofertanţi la licitaţia pentru breteaua de la nodul Holdea, de pe autostrada Lugoj – Deva

redactia

Zeci de firme portugheze sunt interesate de colaborari economice cu Timisoara

Stefana Muresan

Ordinul Arhitecților din România a participat la lucrările Conferinței AsoP 2019

Stefana Muresan

Ioan Alin Nistor, decanul Facultății de Business din Cluj-Napoca: “Orientarea studenților spre afaceri este o profesiune de viitor”

Stefana Muresan

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

iTech Transilvania by ARIES Transilvania, singurul cluster IT din Sud-Estul Europei certificat Gold Label pentru Excelenţă

redactia

“Banchera” în cizme de cauciuc. Cum s-a născut prima seră de roșii bio din Cluj

Stefana Muresan

La Dacia, Uzina Viitorului, s-a încheiat interimatul

redactia

S-a lansat ediția a X-a a „Burselor Telekom”

Traian Dan

Tranzacțiile imobiliare din Sălaj, la coada topului pe România

Nora Dumitrescu

Timiș: Dumbrăviţa, comuna cu incubator de afaceri cu 20 de firme, transport în comun şi sală polivalentă

Stefana Muresan

Aeroporturile din România vor relua traficul spre țările cu risc redus

Nora Dumitrescu

Primăria Sibiu propune ca terasele din centrul istoric să funcționeze pe tot parcursul anului

Papuc Irina

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

redactia

Contracte între școli și mediul de afaceri la Sibiu

Stefana Muresan

Analiză KeysFin: Industria locală de pharma la un maxim istoric în 2020

Ligia Voro

Leave a Comment