Auto Bihor Infrastructura Investitii Slider Ultimele stiri

Parcare de 336 de locuri în centrul Oradiei în valoare de 15 milioane de lei

Parcarea multietajată ce urmează a fi construită în incinta bazei sportive Voința, pe str. Academiei – George Barițiu din Oradea, va fi realizată de Construcții Bihor, societate desemnată câștigătoare în urma licitației organizate de către Administrația Domeniului Public (ADP) Oradea. Termenul de execuție este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Terenul pe care urmează să fie construită parcarea este situat lângă Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Palatul Poștelor și Biserica Romano-Catolică „Maica Îndurerată”, într-un perimetru delimitat de arterele majore de circulație de pe străzile Roman Ciorogariu, George Barițiu, Moscovei și Academiei, cu acces dinspre str. George Barițiu.

Sunt prevăzute 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.712 mp, în timp ce suprafața utilă totală ajunge la 7.733,75 mp.

Odată cu realizarea acestei investiții ne dorim să îmbunătățim problema locurilor de parcare din zona centrală a Oradiei. Mai exact, vrem să eliberăm măcar în parte carosabilul de mașini și să redăm trotuarul pietonilor”, precizează Liviu Andrica, directorul ADP Oradea, instituție care finanțează construcția parcării.
Parcarea va avea 336 de locuri
Parcarea va fi gata în 18 luni de la începerea lucrărilor FOTO: ADP

Valoarea investiției este de 15,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către ADP Oradea.

Related posts

Cramele Recaș SA a trecut de 38 de milioane de euro cifră de afaceri

Ligia Voro

Afacerile din Maramureș, promovate în SUA de James Rosapepe

Nora Dumitrescu

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins: proiect de aproape un milion de euro

Papuc Irina

Leave a Comment