Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare de 336 de locuri în centrul Oradiei în valoare de 15 milioane de lei

Parcarea multietajată ce urmează a fi construită în incinta bazei sportive Voința, pe str. Academiei – George Barițiu din Oradea, va fi realizată de Construcții Bihor, societate desemnată câștigătoare în urma licitației organizate de către Administrația Domeniului Public (ADP) Oradea. Termenul de execuție este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Terenul pe care urmează să fie construită parcarea este situat lângă Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Palatul Poștelor și Biserica Romano-Catolică „Maica Îndurerată”, într-un perimetru delimitat de arterele majore de circulație de pe străzile Roman Ciorogariu, George Barițiu, Moscovei și Academiei, cu acces dinspre str. George Barițiu.

Sunt prevăzute 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.712 mp, în timp ce suprafața utilă totală ajunge la 7.733,75 mp.

Odată cu realizarea acestei investiții ne dorim să îmbunătățim problema locurilor de parcare din zona centrală a Oradiei. Mai exact, vrem să eliberăm măcar în parte carosabilul de mașini și să redăm trotuarul pietonilor”, precizează Liviu Andrica, directorul ADP Oradea, instituție care finanțează construcția parcării.
Parcarea va avea 336 de locuri
Parcarea va fi gata în 18 luni de la începerea lucrărilor FOTO: ADP

Valoarea investiției este de 15,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către ADP Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Optim PM aniverseaza 10 ani cu noi premii

Articolul următor

Serverul Continental pentru autovehicule conectează mașinile electrice Volkswagen ID.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share