Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bolt are undă verde de la Ministerul Transporturilor să opereze la Cluj

Platforma digitală de transport la cerere Bolt, activă la Cluj-Napoca, Timișoara și București, a obţinut avizul tehnic de operare din partea Ministerului Transporturilor.

“Aceasta era ultima etapă necesară în procesul de conformare la noua legislaţie introdusă în ţara noastră pentru domeniul ride-hailing. Având în vedere condiţiile specifice de funcţionare a companiilor de ride-hailing, mai multe ţări au introdus în ultima vreme legislaţie specială sau proceduri de licenţiere pentru a reglementa atât activitatea platformelor online, cât şi pe cea şoferilor care le folosesc, fie pentru microîntreprinderile proprii, fie prin intermediul firmelor de flote.

În toate ţările în care compania este prezentă, Bolt a luat prompt toate măsurile necesare pentru a se conforma legislaţiei locale şi a continuat să răspundă cât mai bine nevoilor utilizatorilor finali”, a comunicat compania.

Bolt a fost printre primele care au obţinut avizul tehnic provizoriu din partea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

“Aprobarea, obţinută pe 20 decembrie, definitivează, practic, cadrul legal de funcţionare a platformei. Şoferii şi companiile partenere ale Bolt România se pot baza acum pe o platformă digitală care funcţionează respectând toate noile cerinţe ale legii”, a menționat Cristian Sălceanu, director de operaţiuni al Bolt România.

Până acum alte platforme de transport alternativ precum Uber, Black Cab, Free Now/ Clever au primit avizul tehnic de operare în România.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Depozitele persoanelor fizice și juridice au crescut cu aproape 10% luna trecută, depășind 355 miliarde de lei

Articolul următor

Studiu: Mai mult de două treimi dintre manageri folosesc inteligența artificială în afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share