Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studiu: Mai mult de două treimi dintre manageri folosesc inteligența artificială în afaceri

Foto https://sipuni.md/blog/automatizarea-vanzarilor-la-telefon-acum-este-mai-simplu-sa-gestionezi-relatiile-cu-cumparatorii-potentiali-si-actuali/

Circa 70% dintre manageri folosesc automatizarea şi Inteligența Artificială (AI) pentru a identifica modalităţi de a îmbunătăţi afacerile, făcându-şi operaţiunile mai inteligente, iar unele costuri pot fi reduse la jumătate, în timp ce automatizarea poate îmbunătăţi productivitatea proceselor individuale cu 80%, potrivit unui studiu transmis de PwC, citat de news.ro.

Astfel, tehnologiile inteligente, cum ar fi RPA, machine learning şi chatbot oferă companiilor noi oportunităţi de a îmbunătăţi performanţa proceselor operaţionale şi de a realiza economii semnificative. Pot fi implementate rapid, având costuri reduse, care permit noi niveluri de productivitate. Impactul poate fi semnificativ: automatizarea poate îmbunătăţi productivitatea proceselor individuale cu 80% până la 100% şi cu 20% sau mai mult a funcţiilor generale, potrivit companiei.

„Automatizarea ar putea reduce cu până la 46% timpul şi costul proceselor cheie precum facturarea, raportarea de gestiune, contabilitatea şi bugetarea, arată raportul menţionat. În acelaşi timp, profesioniştii din domeniul financiar s-ar putea concentra pe activităţi cu valoare mai mare, cum ar fi analizele financiare complexe, previziuni şi proiecte de buget pe mai mulţi ani. Un nivel similar de îmbunătăţire este posibil şi în alte funcţii, cum ar fi serviciul pentru clienţi, gestionarea lanţului de aprovizionare şi vânzări”, se arată în comunicatul transmis de autorii studiului.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bolt are undă verde de la Ministerul Transporturilor să opereze la Cluj

Articolul următor

Mihai Aniței, director general AZOMUREȘ: “Este foarte important ca fiecare să realizeze că AZOMUREȘ produce valoare adăugată în România și pentru România” (I)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share