Antreprenori Bihor IT&C Ultimele stiri

Start-up orădean în domeniul IT, finanţat cu 7 milioane de dolari de Google

TypingDNA, un start-up înfiinţat în 2016 în Oradea care şi-a deschis recent un sediu şi la New York, are în plan o expansiune majoră în acest an, după ce a anunţat o rundă de finanţare de 7 mil. dolari, condusă de Gradient Ventures, fondul de risc orientat către soluţiile AI al Google, cu participarea Techstars Ventures şi a fondului GapMinder, a anunţat fondatorul companiei Raul Popa, citat de publicaţia venturebeat.com, preluat de Ziarul Financiar.

Potrivit lui Raul Popa, banii vor finanţa dezvoltarea reţelei de asistenţă pentru dezvoltatori a TypingDNA şi a instrumentelor pentru integrarea serviciilor sale cu instrumente populare de dezvoltare web.

TypingDNA oferă soluţii de autentificare biometrică sub forma unui serviciu, permiţând companiilor să recunoască oamenii după felul în care se tastează. Compania luase deja anul trecut finanţări de 1,8 milioane de dolari de la fondatorii unor companii precum UiPath şi DataDog, şi a atras clienţi precum bănci mari din America Latină şi România.

Sursa: ziarulfinanciar.ro

Related posts

Peste 22 mil. euro pentru reabilitarea lacului Colibița și a râului Bistrița

Stefana Muresan

O nouă companie aeriană operează zboruri spre și dinspre Germania, de pe Aeroportul Timișoara

redactia

Secretul dezvoltării orașelor României cu fonduri europene: proiectele integrate

redactia

Leave a Comment