Industrie Satu-Mare Ultimele stiri

Fabrica Ardudana a intrat în Clusterul Mobilier Transilvan

Producătorul sătmărean de mobilă Ardudana a aderat la organizația de profil Clusterul Mobilier Transilvan (CMT), cu sediul la Cluj.

Societatea din Satu Mare a decutat pe piață acum 62 de ani, într-un atelier meșteșugăresc din Satu Mare, și a devenit, din 1994, Ardudana. Experiența sa în producerea de mobilă pentru dormitor, living, holuri, birouri și sectorul hotelier acum este recunoscută internațional, deoarece 90% din producție ajunge pe piața externă, în Germania, Anglia, Ungaria, Italia, Ucraina și Rusia.

Gama sa de producție cuprinde, dormitoare, livinguri, sufragerii, holuri, cabinete de lucru și mobilier pentru hoteluri, restaurante și catering. Odată cu schimbarea echipei de management, în 2007, s-a orientat atât spre mobilier hotel sau clasic, cât și spre cea de dormitor și din lemn masiv.

CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, iar în prezent se apropie de 100: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Related posts

Două noi proiecte europene ale Consiliul Județean Cluj au trecut cu succes de evaluarea tehnică și financiară

Stefana Muresan

Germanii de la Mahle tind spre 1.000 de angajaţi în Timişoara

Stefana Muresan

Grupul Banca Transilvania valorează peste 10 miliarde de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment