Antreprenori Cluj Ultimele stiri

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj a împlinit 30 de ani

Organizația patronală aniversează 30 de ani de la reînființare și 149 de ani de la recunoașterea oficială a Reuniunii Sodalilor Români din Cluj, precursoarea actualei asociații.

În 1990, în primele zile după căderea comunismului, un grup de mici meseriași, mandatari, cetățeni cu o anumită practică profesională au hotărât să înființeze Asociația Profesională Liberă a Micilor Meseriași din Județul Cluj.

Aceasta este continuatoare a Reuniunii Comercianților, Industriașilor și Meseriașilor din Județul Cluj. Organizației s-au alăturat ulterior reprezentanții primelor bănci private din țară: Banca Transilvania și Banca Românească.

În cei 30 de ani de activitate, asociația a militat pentru apărarea drepturilor patronilor și meseriașilor și constituirea unei clase de mijloc în România, garanta unei dezvoltări economice durabile și competitive.

Asociația este furnizor autorizat de servicii pentru educaţia adulţilor, având acreditate până la această dată 18 cursuri de formare iniţială, specializare sau perfecţionare profesională şi managerială.

În scopul creşterii competenţei manageriale a agenţilor economici privaţi, asociaţia organizează de asemenea cursuri de iniţiere, expuneri, dezbateri, schimburi de experienţă, seminarii, training-uri, workshop-uri sau alte forme de activitate pentru pregătirea şi perfecţionarea profesională şi antreprenorială.

Related posts

Proiect pentru modernizarea Muzeului Județean din Satu Mare prin programul de cooperare România – Ungaria

Stefana Muresan

Începe construcția unui nou parking cu 400 de locuri în Cluj-Napoca; executant – asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL

Stefana Muresan

BCR a anunțat, la Techsylvania, lansarea unui program de accelerare a business-urilor tech

Ligia Voro

Leave a Comment