Antreprenori Cluj Ultimele stiri

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj a împlinit 30 de ani

Organizația patronală aniversează 30 de ani de la reînființare și 149 de ani de la recunoașterea oficială a Reuniunii Sodalilor Români din Cluj, precursoarea actualei asociații.

În 1990, în primele zile după căderea comunismului, un grup de mici meseriași, mandatari, cetățeni cu o anumită practică profesională au hotărât să înființeze Asociația Profesională Liberă a Micilor Meseriași din Județul Cluj.

Aceasta este continuatoare a Reuniunii Comercianților, Industriașilor și Meseriașilor din Județul Cluj. Organizației s-au alăturat ulterior reprezentanții primelor bănci private din țară: Banca Transilvania și Banca Românească.

În cei 30 de ani de activitate, asociația a militat pentru apărarea drepturilor patronilor și meseriașilor și constituirea unei clase de mijloc în România, garanta unei dezvoltări economice durabile și competitive.

Asociația este furnizor autorizat de servicii pentru educaţia adulţilor, având acreditate până la această dată 18 cursuri de formare iniţială, specializare sau perfecţionare profesională şi managerială.

În scopul creşterii competenţei manageriale a agenţilor economici privaţi, asociaţia organizează de asemenea cursuri de iniţiere, expuneri, dezbateri, schimburi de experienţă, seminarii, training-uri, workshop-uri sau alte forme de activitate pentru pregătirea şi perfecţionarea profesională şi antreprenorială.

Related posts

Cinci comune bihorene, cadastrate gratuit cu fonduri europene de către ANCPI

Traian Dan

Bugetul Bihorului în dezbatere publică. Venituri estimate – 403 milioane lei

Traian Dan

Încep licitațiile pentru reabilitarea drumurilor județene pe Valea Izei și Valea Ruscovei

Stefana Muresan

Leave a Comment