Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrogrup a modernizat stațiile de transformare din Tășnad și Ocna Mureș

Compania de infrastructură Electrogrup Cluj a raportat finalizarea lucrărilor la două stații de transformare ale societății de stat Transelectrica din județele Alba și Satu Mare.

O iarnă bună înseamnă și nevoi crescute de energie, iar pentru o energie sigură și eficientă am finalizat modernizarea stațiilor de transformare din Tășnad – Satu Mare și Ocna Mureș. Au fost reabilitate clădirile, peste tot unde este nevoie – camera de comandă, sala de medie tensiune, cabina releelor, dar și canalele, fundațiile, stâlpii de susținere, gardurile sau chiar drumurile de acces.

Am instalat transfomatoarele, separatoarele de tensiune, dulapurile de comandă, celulele, posturile de transformare, instalațiile de tratare, dar și cablurile, conductoarele și iluminatul normal și de siguranță. Infrastructura energetică națională are mari nevoi de modernizare”, au sintetizat reprezentanții Electrogrup.

Compania clujeană specializată în infrastructura de telecomunicații are un portofoliu de 1.000 de instalări de site-uri de telefonie mobilă, 3.500 de proiecte de instalare de echipamente 2G, 3G, 4G și LTE și 15.000 km de fibră optică instalată în România, dar și în Belgia sau Irlanda.

Aceasta a lansat o divizie specială dedicată proiectelor dedicate orașelor inteligente și internetului lucrurilor pentru care aplicarea noilor tehnologii 5G va fi unul dintre catalizatori.

Electrogrup a fost creată de frații Simion și Teofil Mureșan și face parte din E-Infra, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas și WESEE – ce reunesc 600 de angajați – care au generat o cifră de afaceri consolidată, în 2018, de 110 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apa din Bega reprezintă principala sursă de alimentare a consumatorilor din Timişoara

Articolul următor

Primul autoturism hibrid produs în România a ajuns la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share