Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În judeţul Timiş se câştigă cel mai bine din zona de vest. Autorităţile anunţă un salariu mediu net a ajuns la 3129 de lei

Timişul rămâne în continuare cel în care se câştigă cel mai bine din zona de vest a României. Judeţul este singurul în care venitul mediu net depăşeşte valoarea de 3000 de lei.

În zona de vest a României se câştigă destul de bine, spun autorităţile. Datele oficiale arată ce cel mai mare salariu mediu net, conform datelor Direcţiei Regionale de Statistică, este în Timiş, aici a ajuns, la începutul lunii noiembrie, la 3129 de lei. Ca de fiecare dată, urmează Aradul, la o diferenţă semnificativă, la 2825 de lei. Remarcăm creşterea veniturilor în judeţul Caraş-Severin, care a ajuns din urmă Hunedoara. Primul a înregistrat un venit net mediu de 2563 de lei, în timp ce Hunedoara s-a oprit la 2549 de lei pe angajat.

Situaţia se schimbă semnificativ atunci când vine vorba despre pensii. Aici Hunedoara este lider incontestabil, pensionarii din domeniul mineritului urcă semnificativ media judeţului, până la 1545 lei. Media pensiei din Timiş este net mai mică, de doar 1177 de lei, fiind depăşit de Caraş-Severin, cu 1180, dar mai mare decât Arad, cu 1078 de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lotul 3 Iernut - Chețani al Autostrăzii Transilvania se deschide anul acesta. Pe lotul 4, avans slab

Articolul următor

Studenţii timişoreni la Arhitectură îşi prezintă ideile asupra scaunelor viitorului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share