Arad Caraş-Severin Hunedoara Industrie Timiș

În judeţul Timiş se câştigă cel mai bine din zona de vest. Autorităţile anunţă un salariu mediu net a ajuns la 3129 de lei

Timişul rămâne în continuare cel în care se câştigă cel mai bine din zona de vest a României. Judeţul este singurul în care venitul mediu net depăşeşte valoarea de 3000 de lei.

În zona de vest a României se câştigă destul de bine, spun autorităţile. Datele oficiale arată ce cel mai mare salariu mediu net, conform datelor Direcţiei Regionale de Statistică, este în Timiş, aici a ajuns, la începutul lunii noiembrie, la 3129 de lei. Ca de fiecare dată, urmează Aradul, la o diferenţă semnificativă, la 2825 de lei. Remarcăm creşterea veniturilor în judeţul Caraş-Severin, care a ajuns din urmă Hunedoara. Primul a înregistrat un venit net mediu de 2563 de lei, în timp ce Hunedoara s-a oprit la 2549 de lei pe angajat.

Situaţia se schimbă semnificativ atunci când vine vorba despre pensii. Aici Hunedoara este lider incontestabil, pensionarii din domeniul mineritului urcă semnificativ media judeţului, până la 1545 lei. Media pensiei din Timiş este net mai mică, de doar 1177 de lei, fiind depăşit de Caraş-Severin, cu 1180, dar mai mare decât Arad, cu 1078 de lei.

Related posts

Secom isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii

Stefana Muresan

Universitatea de Vest din Timișoara, membră în familia Catedrelor Senghor

redactia

Universitatea Politehnica Timișoara, în topul mondial al instituțiilor dedicate ingineriei

Stefana Muresan

Leave a Comment