Bihor Comunitate Fiscalitate Slider Ultimele stiri

Bonusuri pentru orădenii care își plătesc taxele și impozitele online

Primăria Oradea oferă reduceri diferențiate celor care achită integral obligațiile, oricând până la data de 31 martie 2020. Direcția Economică a finalizat procedurile de deschidere a noului an fiscal înainte de termenul anunțat inițial, astfel că, începând din 13 ianuarie, s-a reluat încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local.

Astfel, în cazul achitării la Primărie – sala ghișeelor, poștă, CEC, prin POS, prin internet banking sau prin ordin de plată reducerile sunt următoarele: 4% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice; 4% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice; 4% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

La plata online

În cazul achitării online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro și aplicația „Plata Impozite MobilePay” reducerile sunt următoarele: 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice; 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice; 8% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

Concomitent se desfășoară campania „Plătește o,pozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, prin care Primăria Oradea va premia persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2020 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Related posts

Ramira Baia Mare își cumpără echipamente pe granturi SEE

Nora Dumitrescu

Transgaz începe lucrările la gazoductul Ungheni-Chișinău

redactia

Încă 50.000 de euro de la GapMinder pentru startupul cu cea mai accelerată evoluție

Ligia Voro

Leave a Comment