Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bonusuri pentru orădenii care își plătesc taxele și impozitele online

Primăria Oradea oferă reduceri diferențiate celor care achită integral obligațiile, oricând până la data de 31 martie 2020. Direcția Economică a finalizat procedurile de deschidere a noului an fiscal înainte de termenul anunțat inițial, astfel că, începând din 13 ianuarie, s-a reluat încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local.

Astfel, în cazul achitării la Primărie – sala ghișeelor, poștă, CEC, prin POS, prin internet banking sau prin ordin de plată reducerile sunt următoarele: 4% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice; 4% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice; 4% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

La plata online

În cazul achitării online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro și aplicația „Plata Impozite MobilePay” reducerile sunt următoarele: 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice; 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice; 8% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

Concomitent se desfășoară campania „Plătește o,pozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, prin care Primăria Oradea va premia persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2020 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ENGIE Romania a încheiat un parteneriat cu Mercedez-Benz România pentru promovarea mobilității electrice

Articolul următor

Angajații din construcții au avut cele mai mari creșteri salariale în ultimul an

Citește si:
Citeste mai mult

Industria auto și digitalizarea

Ideea unor vehicule complet digitalizate și autonome nu mai este o chestiune de posibilitate, ci mai degrabă o…
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Total
0
Share