Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronii din Maramureș vor să se pună bine cu finanțele

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) au decis ca instituția de stat să informeze întreprinzătorii din județ asupra legislației care are impact asupra afacerilor acestora.

În data de 14 februarie, la Centrul de Instruire și Marketing Gheorghe Marcaș al CCIM,  va fi organizat un prim seminar de informare din ciclul ”Cafeneaua Oamenilor de Afaceri” (COA), avâns ca temă închiderea exercițiului financiar pe 2019.

“AJFP rămâne unul dintre principalii parteneri ai CCIM, alături de care instituția camerală va organiza noi acțiuni care să vină în sprijinul mediului de afaceri. În situația în care până la data desfășurării COA vor fi promulgate noi prevederi legislative în domeniul financiar-fiscal, acestea vor fi promovate în cadrul întâlnirii cu agenții economici.

Implicarea constantă a AJFP la această acțiune contribuie la o mai bună informare a mediului de afaceri cu privire la prevederile legislative din domeniul financiar-fiscal”, justifică reprezentanții organizației patronale.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul va avea un buget de 353 de milioane de euro

Articolul următor

Tranzacțiile imobiliare din Sălaj, la coada topului pe România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share