Antreprenori Lideri si afaceri Maramureș Ultimele stiri

Patronii din Maramureș vor să se pună bine cu finanțele

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) au decis ca instituția de stat să informeze întreprinzătorii din județ asupra legislației care are impact asupra afacerilor acestora.

În data de 14 februarie, la Centrul de Instruire și Marketing Gheorghe Marcaș al CCIM,  va fi organizat un prim seminar de informare din ciclul ”Cafeneaua Oamenilor de Afaceri” (COA), avâns ca temă închiderea exercițiului financiar pe 2019.

“AJFP rămâne unul dintre principalii parteneri ai CCIM, alături de care instituția camerală va organiza noi acțiuni care să vină în sprijinul mediului de afaceri. În situația în care până la data desfășurării COA vor fi promulgate noi prevederi legislative în domeniul financiar-fiscal, acestea vor fi promovate în cadrul întâlnirii cu agenții economici.

Implicarea constantă a AJFP la această acțiune contribuie la o mai bună informare a mediului de afaceri cu privire la prevederile legislative din domeniul financiar-fiscal”, justifică reprezentanții organizației patronale.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Related posts

FOTO Cum se culeg strugurii la -8 grade Celsius. Jidvei anunță o nouă serie de vinuri de gheață Eiswein Jidvei

Papuc Irina

Oradea va avea un Arheoparc in incinta Palatului Princiar al Cetatii Oradea, investiție de peste 2 mil. lei

Stefana Muresan

Silviana Petre Badea, numită la conducerea JLL în România

Stefana Muresan

Leave a Comment