Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru prima clădire de birouri a Equilibrium, dezvoltată de Skanska în Capitală, în toamna anului trecut. Acesta este al doilea mandat obținut de Colliers din partea echipei Skanska, el ducând portofoliul total administrat de companie la aproape 530.000 mp de spații industriale și de birouri.

Proiectul Equilibrium este localizat într-un pol consacrat de birouri al Bucureștiului – zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Prima clădire are o suprafață închiriabilă de 20.800 mp, iar împreună cu a doua fază a proiectului, întregul complex va avea o suprafață închiriabilă de 40.700 mp. Certificată LEED Platinum, clădirea este echipată cu sisteme HVAC de înaltă eficiență, asociate cu controale inteligente ce reduc consumul de energie al clădirii, oferind în același timp diverse facilități care fac ca timpul petrecut aici să fie cât mai plăcut, atât pentru chiriași cât și pentru vizitatori.

„Gândit încă din fazele inițiale de proiectare ca un spațiu în care angajații companiilor chiriașe au posibilitatea de a se conecta la nivel personal și profesional, Equilibrium vine cu un concept și cu un design aparte pentru zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Preluarea administrării unui astfel de proiect continuă linia trasată de echipa noastră de property management în direcția creării și creșterii comunităților din clădirile de birouri, pentru ca angajații să fie cât mai inspirați să își atingă potențialul maxim”, a declarat Oana Adjudeanu (foto), Deputy Head of Property Management în cadrul Colliers.

Birourile Equilibrium oferă un mix unic de spații verzi pentru recreere, mobilier urban modern și hub-uri de întâlnire. Există conexiune wireless în toate zonele și funcții inovatoare de sustenabilitate, cum ar fi calculul amprentei de carbon, tabloul de consum de energie și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Proiectul oferă un spațiu de lucru motivant, flexibil și personalizabil, asigurând mult aer proaspăt și lumină naturală. Abordarea este foarte mult centrată pe latura umană: așa cum o arată și numele, complexul va oferi angajaților posibilitatea de a dezvolta și de a menține un echilibru între viața personală și cea profesională. Totodată, noțiunea tradițională de „spațiu de lucru” se transformă sub design-ul viu ce reîmprospătează aspectul general al spațiului urban din apropiere.

„Skanska a transformat un teren industrial într-o clădire de birouri certificată LEED Platinum. Este de fapt prima clădire Skanska România care a atins acest nivel de certificare iar unul dintre motivele pentru care sunt extrem de mândru de întreaga echipă de la Equilibrium este implicarea, energia și dorința de care au dat dovadă în realizarea acestui obiectiv. Prin Equilibrium1 am reușit să redăm comunității un spațiu care nu era nici funcțional, nici estetic. Ne bucurăm să vedem astăzi aici hub plin de viață, cu o energie frumoasă și, în același timp, o clădire de birouri concepută să funcționeze la o eficiență maximă, mai ales că mixul dintre inspirație și eficiență este exact ceea ce caută angajatul modern. Prin urmare, ne bazăm pe colaborarea și implicarea celor de la Colliers International România în menținerea și dezvoltarea comunității din Equilibrium, având în vedere că împărtășim aceleași obiective pentru chiriașii noștri”, a declarat Răzvan Enache, Project Manager Skanska Property România.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relația dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar, precum și consultanță pentru crearea de comunități la nivel de proiect.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri deținut de Adam America, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad și parcul industrial ELI Park 1 dezvoltat de Element Industrial în nordul Capitalei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șeful aeroporturilor din România: “Ne trebuie fonduri UE pentru terminalele cargo”

Articolul următor

Destinația turistică Sibiu va fi promovată la Târgul de Turism Viena

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share