București Real Estate Slider Ultimele stiri

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru prima clădire de birouri a Equilibrium, dezvoltată de Skanska în Capitală, în toamna anului trecut. Acesta este al doilea mandat obținut de Colliers din partea echipei Skanska, el ducând portofoliul total administrat de companie la aproape 530.000 mp de spații industriale și de birouri.

Proiectul Equilibrium este localizat într-un pol consacrat de birouri al Bucureștiului – zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Prima clădire are o suprafață închiriabilă de 20.800 mp, iar împreună cu a doua fază a proiectului, întregul complex va avea o suprafață închiriabilă de 40.700 mp. Certificată LEED Platinum, clădirea este echipată cu sisteme HVAC de înaltă eficiență, asociate cu controale inteligente ce reduc consumul de energie al clădirii, oferind în același timp diverse facilități care fac ca timpul petrecut aici să fie cât mai plăcut, atât pentru chiriași cât și pentru vizitatori.

„Gândit încă din fazele inițiale de proiectare ca un spațiu în care angajații companiilor chiriașe au posibilitatea de a se conecta la nivel personal și profesional, Equilibrium vine cu un concept și cu un design aparte pentru zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Preluarea administrării unui astfel de proiect continuă linia trasată de echipa noastră de property management în direcția creării și creșterii comunităților din clădirile de birouri, pentru ca angajații să fie cât mai inspirați să își atingă potențialul maxim”, a declarat Oana Adjudeanu (foto), Deputy Head of Property Management în cadrul Colliers.

Birourile Equilibrium oferă un mix unic de spații verzi pentru recreere, mobilier urban modern și hub-uri de întâlnire. Există conexiune wireless în toate zonele și funcții inovatoare de sustenabilitate, cum ar fi calculul amprentei de carbon, tabloul de consum de energie și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Proiectul oferă un spațiu de lucru motivant, flexibil și personalizabil, asigurând mult aer proaspăt și lumină naturală. Abordarea este foarte mult centrată pe latura umană: așa cum o arată și numele, complexul va oferi angajaților posibilitatea de a dezvolta și de a menține un echilibru între viața personală și cea profesională. Totodată, noțiunea tradițională de „spațiu de lucru” se transformă sub design-ul viu ce reîmprospătează aspectul general al spațiului urban din apropiere.

„Skanska a transformat un teren industrial într-o clădire de birouri certificată LEED Platinum. Este de fapt prima clădire Skanska România care a atins acest nivel de certificare iar unul dintre motivele pentru care sunt extrem de mândru de întreaga echipă de la Equilibrium este implicarea, energia și dorința de care au dat dovadă în realizarea acestui obiectiv. Prin Equilibrium1 am reușit să redăm comunității un spațiu care nu era nici funcțional, nici estetic. Ne bucurăm să vedem astăzi aici hub plin de viață, cu o energie frumoasă și, în același timp, o clădire de birouri concepută să funcționeze la o eficiență maximă, mai ales că mixul dintre inspirație și eficiență este exact ceea ce caută angajatul modern. Prin urmare, ne bazăm pe colaborarea și implicarea celor de la Colliers International România în menținerea și dezvoltarea comunității din Equilibrium, având în vedere că împărtășim aceleași obiective pentru chiriașii noștri”, a declarat Răzvan Enache, Project Manager Skanska Property România.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relația dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar, precum și consultanță pentru crearea de comunități la nivel de proiect.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri deținut de Adam America, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad și parcul industrial ELI Park 1 dezvoltat de Element Industrial în nordul Capitalei.

Related posts

Wienerberger va menține activitatea de producție în Ardeal

Nora Dumitrescu

Besmax Distribution va trimite în Maramureș un echipament anticoronavirus

Nora Dumitrescu

Zacaria livrează prima clădire din cel mai mare parc industrial din Sibiu

Stefana Muresan

Nordis: Ce apartamente premium se închiriază cel mai repede în 2017

Stefana Muresan

Primăria Sibiu anunță modernizarea unui alt cartier vechi de blocuri: investiție de aproape 40 de milioane de lei

Papuc Irina

Coresi – 5 ani la Brașov: Cel mai mare proiect de regenerare urbană din România

Papuc Irina

Groupe Renault înregistrează o cifră de afaceri de 10.374 milioane de euro în cel de-al treilea trimestru din 2020

Ion Surdu

Britanicii de la DS Smith au finalizat achiziția EcoPack Ghimbav şi Ecopaper Zărneşti, tranzacție de 208 mil. euro

Stefana Muresan

Concernul Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit, investitie de peste 50 mil. euro

redactia

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Ligia Voro

Industria de business services din România estimează o creștere a veniturilor de maximum 5% pentru 2020, urmând tendițele europene

Papuc Irina

Schimbări în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internaţional Cluj

redactia

Investiție de aproape 1,6 milioane de lei pentru reabilitarea Complexului Olimpia din Brașov. Muzeul de Istorie a lansat licitația

Papuc Irina

PROmotorii FIrmei Tale (PROFIT), pentru regiunea Centru, proiect de peste 8 mil. lei

Stefana Muresan

P3 -un nou parc logistic în Cehia

Transilvania Business

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

Brașov: Germanii de la Varta, afaceri de peste 36 mil. euro

Stefana Muresan

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

Ligia Voro

O firmă din Craiova a câștigat contractul pentru noul terminal de curse externe al aeroportului din Timișoara

redactia

Dacia a lansat shoowcar-ul Dacia Spring – maşina 100% electrică

Traian Dan

Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo un depozit în parcul de business dezvoltat la Constanța

Papuc Irina

Investiții mari, în 2019, la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Lovrin

redactia

Sprijin guvernamental de 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziţii internaţionale

redactia

Primii kilometri din autostrada Comarnic-Brașov

Stefana Muresan

Leave a Comment