Bihor Industrie Investitii Ultimele stiri

Producătorul italian de aparate electrocasnice DeLonghi investește în Bihor

Gigantul italian DeLonghi este pe cale să se finalizeze o tranzacție de ordinul zecilor de milioane de euro, prin preluarea fabricii Jasz Plaszt, de lângă Salonta. Potrivit Bihon.ro, DeLonghi va avea cel puțin 500 de angajați la fabrica de lângă Salonta, care va deveni a doua sa fabrică din România, după cea din județul Cluj.

Se preconizează că va fi una dintre cele mai mari investiții industriale în județul Bihor, din ultimii ani.

Pe bestjobs au apărut deja anunțuri de angajare pentru fabrica DeLonghi, ce va funcționa în județul Bihor. Un jucător mare pe piața globală a aparatelor electrocasnice, DeLonghi este în curs de achiziționare a fabricii Jasz Plaszt, de lângă Salonta, la Mădăras.

DeLonghi are o cifră anuală de afaceri ce depășește 2 miliarde de euro, deținând branduri de piață foarte cunoscute, precum DeLonghi, Kenwood, Braun și Ariete. Produce o gamă largă de produse, de la expresoare de cafea la aspiratoare și aparate de aer condiționat, ori de la cuptoare cu microunde până la diferiți roboți de bucătărie.

Tranzacția de preluare a fabricii Jasz Plaszt este de ordinul zecilor de milioane de euro și urmează să fie finalizată în săptămânile ce urmează.

Sursa: Bihon.ro

Related posts

La 1 ianuarie 2020, CCIR va prelua președinția Consiliului de Afaceri al OCEMN

Papuc Irina

'Sarmizegetusa', noua ”bijuterie” a TAROM

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Licitaţia pentru 22 de tramvaie şi 50 de troleibuze, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Leave a Comment