Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii din Maramureș, incluși în negocierile cu Comisia Europeană

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) va face parte din grupul de experți pentru negocierea cu Comisia Europeană (CE) a proiectelor de investiții naționale care vor fi sprijinite din fonduri europene în perioada 2021-2027.

Organizația maramureșeană a dobândit acest drept în calitate de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), în urma invitației adresate confederației patronale de către Ministerul Fondurilor Europene.

“Conștienți fiind de importanța acestor demersuri, desemnarea participării la negocierile cu CE ne responsabilizează și ne motivează, pentru a reprezenta cât mai bine mediul de afaceri, dar și România, în beneficiul întregii societăți”, au informat reprezentanții AIM.

Asociația va crea în acest an o platformă de informare cu privire la oportunitățile de finanțare din Regiunea de Nord-Vest. Printre obiectivele fixate se numără atragerea investitorilor în regiune, inițierea dialogului cu autoritățile locale pentru înființarea biroului unic, transmiterea către parlament de proiecte de modificare a legilor existente sau noi inițiative legislative în sprijinul agenților economici.

Anul trecut, organizația a fost angrenată în întâlniri cu companii britanice de recrutare, sprijinirea studenților în căutarea locurilor de muncă, promovarea unui climat economic de etică profesională, calificarea personalului din construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Jysk își face rețea de magazine la Cluj

Articolul următor

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share