Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Câmpia Turzii se vrea smart city. Orange va extinde supravegherea video

Companiile Orange România, Prime Telecom și I-TOM Solutions sunt titularii de lucrări ai contractului pentru supravegherea video a municipiului Câmpia Turzii.

Este vorba despre un contract de 1,6 milioane de lei, plus taxa pe valoarea adăugată aferent anului 2020. Prin acest contract, executantul se obligă să execute: extinderea sistemului de supraveghere video în municipiu.

Acesta constă în proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări; documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor; proiectul tehnic şi detalii de execuție; asistență tehnică din partea proiectantului; construcții și instalații, conform caietului de sarcini, parte integrantă din contract.

„Implementarea acestuia și ducerea la îndeplinire a obiectivelor din contractul semnat ieri reprezintă un prim pas în vederea digitalizării orașului și a implementării de proiecte și strategii de tip Smart City”, a menționat primarul Dorin Lojigan. Lucrările vor debuta în luna martie a acestui an.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO: DAFCOCHIM Agro – connecting people

Articolul următor

Comisarul european pentru Transporturi: Autostrada Sibiu-Pitești poate rămâne fără finanțare dacă România nu trimite suficiente clarificări

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share