Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 2.000 de autorizații de transport alternativ au fost eliberate de Autoritatea Rutieră Română

Autoritatea Rutieră Română (ARR) a eliberat, la nivel naţional, 1.816 de autorizaţii de transport alternativ, iar numărul de copii conforme este de 9.110, conform datelor transmise redacției News.ro.

„Totodată, în vederea urgentării eliberăruu documentelor către operatorii de transport alternativ, la sediul Autorităţii Rutiere Române-ARR funcţionează o celulă de lucru în vederea prelucrării dosarelor depuse de către operatorii de transport altemativ şi eliberarea documentelor astfel încât să fie respectat termenul de 15 zile lucrătoare pentru eliberarea documentelor şi chiar eliberarea acestora să se realizeze sub 10 zile lucrătoare”, a transmis ARR, la solicitarea News.ro.

Firmele şi şoferii care operează prin platforme de transport alternativ precum Uber, Bolt, Clever sau Yango, trebuie să obţină, până la 1 februarie, autorizaţie de la ARR.

ARR a mai explicat că, printr-o cerere de eliberare a autorizaţiei de transport altemativ se poate solicita o singură autorizaţie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O aplicație românească premiată de ONU la o competiție mondială de turism: fondatori sunt doi tineri din Sibiu și București

Articolul următor

ING Bank devine în acest an 100% disponibilă pe smartphone

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share