Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lidl va avea patru bănci de alimente în zona Transilvaniei

Lanțul german de supermarketuri Lidl va înființa mai multe bănci de alimente – pentru combaterea risipei alimentare – dintre care câte una la Oradea și la Timișoara, în afara celei deja puse în funcțiune la Cluj-Napoca și Brașov.

24 de magazine noi în 2019, un nou centru logistic, parteneriate noi cu furnizorii români, investiții în sustenabilitate și în magazine verzi, reducerea cantității de plastic și dublarea numărului de produse bio în sortimentul permanent au fost fi principalele obiective ale Lidl România, conform portalului de specialitate Retail-RMGC.

Frank Wagner, CEO al Lidl România, a precizat  că bananele bio nu mai sunt vândute în pungă, noile ambalaje ale produselor reduc consumul de plastic pentru fabricarea lor, în zona de brutărie au fost introduse pungi de dimensiuni mai mici, reducând consumul de hârtie, iar tacâmuri de unică folosință nu se mai comercializează.

Anul trecut compania a angajat 1.000 de persoane, același număr de angajări fiind vizat și pentru 2020. Lidl are acum 261 de magazine în România. Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 30 de țări din lume și în prezent operează 10.500 de magazine și 150 de centre în 29 de țări. În România, Lidl are 287.000 de angajați, dintre care 7.500 în România, și cinci centre logistice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cumpărător din Polonia pentru activele combinatului din Câmpia Turzii

Articolul următor

eMAG va livra produsele cu automobile 100% electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share