București Lideri si afaceri Sanatate Ultimele stiri

Afaceri de 1 milion de lei pentru clubul care oferă cursuri de educație acvatică

Peste 2.500 copii cu vârste între 4 luni şi 4 ani au beneficiat în 2019 de cursurile de educaţie acvatică de la Acvatic Bebe Club, generând afaceri de peste 1 milion de lei, o creştere cu 10 procente faţă de anul precedent, transmite bursa.ro cu referire la un comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, conştientizarea riscurilor de înec în cazul copiilor, precum şi căutarea de alternative de petrecere a timpului liber pentru cei mici sunt principalele motive care au dus la creşterea numărului de copii care au frecventat cursurile.

„(…) Peste 15% dintre clienţii din 2019 au revenit la noi, atunci când a apărut al doilea sau al treilea copil în familie. Cei mai mulţi frecventează cursurile de educaţie acvatică timp de 12-18 luni, în general până la limita de vârstă acceptată de club”, spune Carmen Dumitru, fondator şi director de dezvoltare Acvatic Bebe Club.

Pentru 2020, clubul de educaţie acvatică vizează o extindere la nivel local şi naţional. Potrivit lui Carmen Dumitru, compania dorește să se extindă cu încă un club în Bucureşti, cel mai probabil în zona de Nord, însă este vizat și orașul Cluj-Napoca.

Sursa foto

Related posts

Lansarea proiectului european „Calitate, Competenta, Performanta in Consiliul Judetean Cluj”

Stefana Muresan

Crama La Salina din Turda vinde 10% din producţie pe pieţele din Anglia şi Polonia

redactia

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs' lack of digital culture opens all gates to hackers.

Ligia Voro

Leave a Comment