Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afaceri de 1 milion de lei pentru clubul care oferă cursuri de educație acvatică

foto https://www.bursa.ro/in-2019-afaceri-de-1-milion-de-lei-pentru-acvatic-bebe-club-68158833

Peste 2.500 copii cu vârste între 4 luni şi 4 ani au beneficiat în 2019 de cursurile de educaţie acvatică de la Acvatic Bebe Club, generând afaceri de peste 1 milion de lei, o creştere cu 10 procente faţă de anul precedent, transmite bursa.ro cu referire la un comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, conştientizarea riscurilor de înec în cazul copiilor, precum şi căutarea de alternative de petrecere a timpului liber pentru cei mici sunt principalele motive care au dus la creşterea numărului de copii care au frecventat cursurile.

„(…) Peste 15% dintre clienţii din 2019 au revenit la noi, atunci când a apărut al doilea sau al treilea copil în familie. Cei mai mulţi frecventează cursurile de educaţie acvatică timp de 12-18 luni, în general până la limita de vârstă acceptată de club”, spune Carmen Dumitru, fondator şi director de dezvoltare Acvatic Bebe Club.

Pentru 2020, clubul de educaţie acvatică vizează o extindere la nivel local şi naţional. Potrivit lui Carmen Dumitru, compania dorește să se extindă cu încă un club în Bucureşti, cel mai probabil în zona de Nord, însă este vizat și orașul Cluj-Napoca.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Toate proiectele cu finanțare europeană depuse de Primăria Sibiu în ultimii 2 ani au fost aprobate: investiții de peste 75 de milioane de euro

Articolul următor

„Industria s-a decuplat în mare măsură de la piaţa externă”: raport despre consecințele scăderii continue a activității

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share