București Transport Ultimele stiri

Motorola Solutions va asigura funcționarea stațiilor radio pe aeroporturile din București în următorii 5 ani

Motorola Solutions a anunţat, joi, că i-a fost atribuit, de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), un contract de servicii pe 5 ani, prin care compania va asigura o funcţionare 24/7 a staţiilor radio TETRA pe aeroporturile din Bucureşti, potrivit news.ro.

„Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu Băneasa Bucureşti se bazează pe staţiile radio digitale TETRA pentru comunicaţii sigure 24/7. Pentru a asigura funcţionarea continuă şi fiabilă a reţelei TETRA, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a atribuit un contract de servicii pe 5 ani companiei Motorola Solutions”, transmite instituția într-un comunicat de presă.

În cadrul contractului, Motorola Solutions va oferi asistenţă tehnică, întreţinere, reparaţii şi servicii de management. Contractul de servicii va permite operatorului aeroportului să reducă timpii morţi, să răspundă eficient în orice moment şi să se pregătească pentru provocări viitoare.

Motorola Solutions este, de aproape 25 de ani, un partener pentru organizaţiile însărcinate cu siguranţa publică din România, oferind soluţii radio digitale TETRA.

Related posts

Fonduri europene de 116 milioane de euro, pentru împăduriri şi înfiinţarea de perdele forestiere

redactia

Ilan Laufer: Companiile românești pot obține, prin Smart Start USA, de la 50.000 de dolari pentru afaceri pe piața americană

Stefana Muresan

Programul zborurilor operate de pe Aeroportul Cluj în luna septembrie

Stefana Muresan

Leave a Comment