Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Motorola Solutions va asigura funcționarea stațiilor radio pe aeroporturile din București în următorii 5 ani

Wikimedia.org

Motorola Solutions a anunţat, joi, că i-a fost atribuit, de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), un contract de servicii pe 5 ani, prin care compania va asigura o funcţionare 24/7 a staţiilor radio TETRA pe aeroporturile din Bucureşti, potrivit news.ro.

„Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu Băneasa Bucureşti se bazează pe staţiile radio digitale TETRA pentru comunicaţii sigure 24/7. Pentru a asigura funcţionarea continuă şi fiabilă a reţelei TETRA, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a atribuit un contract de servicii pe 5 ani companiei Motorola Solutions”, transmite instituția într-un comunicat de presă.

În cadrul contractului, Motorola Solutions va oferi asistenţă tehnică, întreţinere, reparaţii şi servicii de management. Contractul de servicii va permite operatorului aeroportului să reducă timpii morţi, să răspundă eficient în orice moment şi să se pregătească pentru provocări viitoare.

Motorola Solutions este, de aproape 25 de ani, un partener pentru organizaţiile însărcinate cu siguranţa publică din România, oferind soluţii radio digitale TETRA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În 2019, brașovenii de la Vegis.ro au vândut cosmetice naturale și alimente bio de 3,2 milioane de euro

Articolul următor

Grupul TeraPlast a devenit acționarul unic al Wetterbest, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme complete pentru acoperişuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share