București Gastronomie Ultimele stiri

Primul abonament de bere artizanală din România, lansat de The Beer Institute

The Beer Institute, conceptul operat de Compania VP Craft Industries, a anunţat că lansează primul abonament de bere artizanală din România. Iubitorii de bere se vor putea abona la acest serviciu şi vor primi, o dată pe lună, un kit de degustare cu bere artizanală românească.

„Astfel, în fiecare lună, vom face o selecţie a celor mai noi beri care se lansează în România şi le vom reuni într-un kit care poate fi comandat direct acasă. Vom livra o experienţă completă, formată dintr-un ambalaj spectaculos, trei stiluri diferite de bere artizanală (câte două sticle din fiecare sortiment) şi cartonaşe de colecţie cu informaţii despre fiecare stil de bere în parte: ingrediente, timp de fermentare, parametri de producţie, sugestii de consum şi asociere cu preparate culinare”, a declarat Adina Mugescu, Director General şi co-fondator al companiei VP Craft Industries, citată de news.ro.

Serviciul va funcţiona sub forma unei subscripţii lunare, iar toate plăţile se vor face online, prin plata cu cardul bancar. Fiecare abonat îşi creează un cont de utilizator, care conţine nume, prenume, adresă de email, număr de telefon şi adresă de livrare, precum şi tipul de abonament.

The Beer Institute este primul concept de retail, dedicat exclusiv berilor artizanale româneşti. În prezent, sunt deschise două magazine de specialitate în Bucureşti, care vând peste 240 de stiluri diferite de bere de la peste 50 de producători locali.

Sursa foto

Related posts

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

redactia

TAROM, serviciu de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete online

Stefana Muresan

Nou parking în Cluj Napoca, cu trei nivele și teren de sport

redactia

Leave a Comment