Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Deloitte Legal va fi reprezentată de un birou regional Reff la Cluj

Reff & Asociații, societate de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, a deschis un birou regional la Cluj, coordonat de Olguța Lazăr.

Avocatul clujean a condus proiecte de analize juridice în domeniile imobiliar și corporativ, iar înainte de a se alătura Reff & Asociații, ea a lucrat opt ani pentru biroul din Cluj-Napoca al uneia dintre cele mai mari societăți de avocatură din țară.

„Județul Cluj are un mediu de business matur și vibrant, cu nevoi tot mai numeroase și mai sofisticate de servicii profesionale specializate, care să-i susțină dezvoltarea. Am avut privilegiul de a asista numeroase companii locale în proiecte și tranzacții importante, iar deschiderea biroului nostru regional ne va aduce și mai aproape de acești clienți, precum și de alte business-uri locale care pot beneficia de serviciile unei societăți de avocatură”, a declarat Alexandru Reff, fondator al Reff & Asociații și Country Managing Partner al Deloitte România și Moldova.

Cu o echipă de 70 de avocați, Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România. Serviciile oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are 2.500 de avocați în 85 de țări.

Deloitte Touche Tohmatsu este unul dintre cei mai mari jucători de consultanță fiscală și audit la nivel global. Deloitte este parte a grupului internațional de profil Big Four, ce reunește cele mai mari patru firme de consultanță, alături de KPMG, EY, PricewaterhouseCoopers.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Program pilot pentru extinderea rețelei de gaz din România, promis de ministrul Lucrărilor Publice

Articolul următor

Investițiile Gran Via pe piața românească depășesc 200 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share