Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Program pilot pentru extinderea rețelei de gaz din România, promis de ministrul Lucrărilor Publice

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, a anunţat luni, un program pilot finanţat din fonduri europene pentru extinderea reţelei de gaz din România, precizând că va fi plătită execuţia lucrărilor şi nu efectuarea studiului de fezabilitate, transmite news.ro.

“Colegii în cadrul şedinţei au fost interesaţi de iniţiativa Partidului Naţional Liberal de a realiza un program pilot, un program pilot finanţat din fonduri europene, un program pilot prin care să reuşim să extindem reţelele de gaz din România, să conectăm satul românesc la gazul românesc. În Marea Neagră avem o comoară, o comoară care mai devreme sau mai târziu va trebui extrasă şi pentru a ajunge să folosim comoara din Marea Neagră trebuie să extindem şi aceste reţele de gaze de distribuţie”, a declarat Ion Ştefan, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a precizat că în cazul acestui program nu vor fi finanţate studiile de fezabilitate, ci execuţia lucrărilor.

“Suntem în situaţia în care am hotărât să finanţăm prin acest program pilot execuţia de asemenea lucrări nu realizarea de studiu de fezabilitate. Au fost mai multe discuţii în sensul de a finanţa studiul de fezabilitate, noi am susţinut că avem suficiente studii de fezabilitate realizate în ţară şi cred că trebuie să trecem la faza a doua, să executăm efectiv aceste lucrări de extindere a reţelelor de gaze”, a explicat ministrul Lucrărilor Publice, care a precizat că sute de localităţi vor beneficia de acest proiect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un sfert dintre angajatori vor îngheţa salariile în 2020

Articolul următor

Rețeaua Deloitte Legal va fi reprezentată de un birou regional Reff la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share