Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WESSLING România este evaluată de către Coface, ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises

WESSLING România a obținut recunoașterea performanței în afaceri prin acordarea Certificatului Excellent Small & Medium Enterprises de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Coface România. Acest certificat de performanță se acordă companiilor ce activează în sectorul IMM în baza unei evaluări a riscului comercial realizată de Coface România prin întocmirea unui raport de credit.

 

În luna ianuarie 2020 compania WESSLING România a obținut încă o dată certificarea excelenței de către Coface România. Lansat în anul 2012 în Slovenia și din 2013 în România, programul prezent astăzi în 99 de țări și-a propus confirmarea bunelor practici de afaceri ale companiilor, care coincid cu directivele UE spre o mai mare excelență în afaceri. Excellence SME semnifică un sistem de rating de prestigiu, un etalon pentru companiile ce îl primesc.

Astfel, se confirmă credibilitatea de afaceri a WESSLING, companie ce oferă pieței servicii de testare sigure, de calitate, siguranță și plus valoare partenerilor săi de afaceri.

“Suntem o companie cu aproximativ 80 de angajați și o cifră de afaceri de circa 9 milioane de lei obținute prin profesionalism, calitate și seriozitate oferite partenerilor noștri. Evaluarea independentă Coface întărește seriozitatea noastră pe piața de business din România” a declarat directorul general al companiei WESSLING România, Ioan Hașegan.

WESSLING România este o rețea de laboratoare independente de testare și consultanță de mediu, prezentă pe piața românească de peste 16 ani având ca obiectiv îmbunătățirea continuă a calității, siguranței, protecției mediului și sănătății.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

FOTO: Brandul Herlitz aniversează 30 de ani cu o primă surpriză: programul “Profesori fericiți pentru România”  

Articolul următor

Energynomics organizează la Brașov primul eveniment al anului dedicat eficienței energetice

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share