Brașov Energie Energy Mirror Of Romania Eveniment Slider Ultimele stiri

Energynomics organizează la Brașov primul eveniment al anului dedicat eficienței energetice

Marți,  în data de 25 februarie, de la ora 09:00, Energynomics organizează la Brașov primul eveniment din acest an, în seria dedicată Eficienţei Energetice: „Eficiență energetică – oportunitățile momentului”, în cadrul celei de-a patra ediții a campaniei Energynomics “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”. Transilvania Business susține, ca partener media, evenimentul colegilor noștri. 

 

Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

 

TEME

Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Puteți veni la „Eficiență energetică – oportunitățile momentului” pentru un dialog deschis privind:

 • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică;
 • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice;
 • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată;
 • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea;
 • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale;

 

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne puteți solicita o invitație la e-mail: denisa.nicola@wing-media.com sau la office@wing-media.com.

Pentru mai multe informații puteți accesa link-ul de eveniment.

În intervalul februarie-noiembrie 2020 am programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2020 în cadrul campaniei de comunicare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, vor avea loc în:

 • 2 aprilie, Constanța – Eficiență energetică – abordări verificate, parteneri credibili
 • 28 aprilie, Sibiu – Eficiență energetică – proiecte în curs și idei noi
 • 12 mai, Cluj-Napoca – Eficiență energetică – de unde pornești, cu cine vorbești
 • 8 septembrie, Timișoara – Eficiență energetică – furnizori, soluții, beneficii
 • 6 octombrie, Iași – Eficiență energetică – consum sustenabil prin automatizare, monitorizare și control
 • 3 noiembrie, Oradea – Afaceri mai sigure prin eficiență energetică

Pentru mai multe informații despre primele trei campanii pentru Eficiență Energetică desfășurate pe parcursul anilor 20172018  și 2019!

 

 

 

Related posts

United, primul studiu de acoperire mediatica – proiecte de birouri

Ionut Oprea

Adoptă transformarea digitală strategică la cea de-a 8a ediție GoTech World

Ligia Voro

Producătorul lactatelor Olympus vizează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, până la 100 mil. euro, cu fabrica din Braşov

redactia

Leave a Comment