Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În Alba Iulia începe construcția platformei de gunoi din zona Partoș: „Vrem ca în 2020 să avem cel mai curat oraș din România”

FOTO https://alba24.ro/incepe-constructia-platformei-de-gunoi-de-la-partos-voicu-paul-vrem-ca-in-2020-alba-iulia-sa-fie-cel-mai-curat-oras-din-tara-751325.html

Primăria Alba Iulia va începe construcția platformei temporare de gunoi din zona Partoș. Investiția de peste 690.000 de lei va trebui finalizată până la mijlocul lunii martie, când nu se va mai putea face transferul la actuala rampă provizorie din Bărăbanț, potrivit publicației locale alba24.ro.

Sursa citată precizează că platforma de beton va avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați și va fi amplasată în zona stației de epurare din cartierul Partoș.

Consilierii locali au votat investiția și implicit demararea construcției, în ședința de Consiliu Local din 28 ianuarie.

Valoarea totală a investiției (inclusiv TVA) este de 693.884,08 lei.

„(…) Împreună cu echipa Primăriei, ne propunem ca în acest an să facem toate eforturile, nu știu dacă vom și reuși, ca în 2020 Alba Iulia să fie cel mai curat oraș din România. Nu numai cu privire la această sincopă și acest inconvenient cu reziduurile menajere, vorbim de spații verzi, despre parcuri, drumuri, coșuri de gunoi care vor fi achiziționate și montate în oraș, despre tot acest ansamblu – temă <oraș curat> (…)”, a spus viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu, citat de alba24.ro.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Singura companie românească ce participă la cel mai mare târg de horticultură din lume este din Brașov

Articolul următor

Companie din zona bricolajului vrea să se extindă la Brașov: își listează 25% din acțiuni la bursă

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share