Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Singura companie românească ce participă la cel mai mare târg de horticultură din lume este din Brașov

În orașul german Essen are loc cel mai mare târg de horticultură din lume. Evenimentul a început azi și se va încheia pe 31 ianuarie. Compania brașoveană Yurta este singura companie care reprezintă România cu un stand realizat special pentru această ocazie. Potrivit bizbrasov.ro, compania expune soiuri autohtone vechi și noi, reflectând valorile horticulturii românești.

Standul Yurta transmite ideea de perfecțiune și simplitate a plantei, obiectul central al grădinăritului. La construirea acestuia s-a folosit lemn natur, iar iluminatul este asigurat prin becuri led cu utilizare eficientă a electricității. Culorile dominante sunt nuanța lemnului natur și verdele Yurta. Elementul inovativ al standului reprezintă un cadru cu o secțiune mobilă pentru vizitatori care, în funcție de volumul plantelor expuse, se poate muta în cele două direcții laterale.

Potrivit sursei citate, printre noutățile standului se numără și noile ambalaje care au fost concepute pentru aniversarea de 25 de ani.

„Participăm de 4 ani la Essen din două motive. În primul rând suntem mândri de tradițiile horticulturii din Bazinul Carpatic și considerăm important să transmitem valorile grădinăritului din România și pentru restul lumii prin plantele pe care le expunem. Calitatea acestora este apreciată oriunde în lume, iar reacția pozitivă din partea vizitatorilor și celorlalți expozanți ne confirmă acest lucru. Al doilea motiv este că prin inovațiile prezentate la târg, în special în domeniul floristic, dar și în general, în horticultură, luăm pulsul industriei, respectiv identificăm trendurile care ne vor impacta portofoliul pe viitor”, spune János Magdó, directorul general al companiei, citat de bizbrasov.ro.

La Târgul din Essen din acest an participă peste 1500 de expozanți din peste 50 de țări din lume.

Yurta este unul dintre cei mai mari producători și comercianți de plante și produse de horticultură din România. Anual produce, ambalează și comercializează 4 milioane de plante, desfăsurând activitatea de producție pe o suprafață de 80 ha. Compania își are sediul în Săcele, județul Brașov.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Libris.ro a vândut în 2019 cărți de peste 50 de milioane de lei. Unde s-au cumpărat cele mai multe

Articolul următor

În Alba Iulia începe construcția platformei de gunoi din zona Partoș: „Vrem ca în 2020 să avem cel mai curat oraș din România”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share