Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul va găzdui cel mai mare TEDx din Sud-Estul Europei

Numărul participanților la conferințele Technology, Entertainment, Design (TEDx) de la Cluj a urcat de la 100 la peste 3.000 în decurs de 10 ani, au anunțat organizatorii evenimentului de tehnologie.

Primul eveniment de acest gen de la Cluj a avut loc în 2010, cu 100 de participanți. Trei ani mai târziu, acesta găzduia 1.000 de participanți de ediție, devenind cea mai mare desfășurare TEDx din România. Conform ultimului raport al organizației, ultimii 10 ani au adunat la TEDx Cluj 10.000 de participanți și 230 de speakeri.

În ediția din 2019, 25% dintre cei prezenți au provenit din zona tehnologiei informației, urmați de cei din marketing, publicitate și finanțe. Profilul participanților este divers, însă toți sunt pasionați de inovație și de evoluție. La nivel global s-au organizat evenimente TEDx în 130 de țări, fiind susținute în 100 de limbi, fiind publicat online  30.000 de discursuri.

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. Următorul eveniment de acest gen din Cluj, cel mai mare eveniment TEDx din Sud-Estul Europei, intitulat 10gether, va avea loc în 6 iunie, unde sunt așteptați 50 de vorbitori și 3.000 de participanți.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

True Travel Târgu Mureș, noutăți de ultimă oră despre noul sezon!

Articolul următor

Oradea facilitează accesul spre Satu Mare şi Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share