Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibienii au cumpărat anul trecut peste 25.000 de autoturisme. Cele mai multe au fost reînmatriculări

FOTO https://www.revista-patronatelor.ro/analiza-autovit-ro-noi-recorduri-pe-piata-auto-in-trimestrul-i-2019-cel-mai-bun-din-ultimii-10-ani-la-reinmatriculari-si-vanzari-de-masini-noi-infografie/

Sibienii au cumpărat anul trecut peste 25.000 de autoturisme, noi sau rulate, potrivit datelor Direcției Regim Permise și Înmatriculare Vehicule, analizate de sibiu100.ro, cele mai multe fiind înmatriculate anterior. Potrivit sursei citate, este vorba despre cel mai mare volum de autoturisme deja înmatriculate tranzacționat pe piața din Sibiu vreodată.

Volumul de tranzacții cu autoturisme din județul Sibiu a atins o valoare foarte mare și în 2019, cu 25.642 autoturisme înmatriculate sau reînmatriculate, în funcție de proveniența și tipul lor. Cifrele sunt mai mici cu numai 1% față de cele înregistrate anul trecut, principala cauză fiind scăderea discretă a importurilor de mașini second-hand din Germania, scrie sibiu100.ro.

Autoturismele noi cumpărate și înmatriculate de sibieni au fost anul trecut în număr de 2.091, mai mare decât valoarea înregistrată în anul anterior cu 30%, dar mult mai mică decât cea înregistrată în anii de glorie, dinaintea crizei. Importurile de autoturisme rulate au scăzut ușor în comparație cu anul trecut, ridicându-se la 11.114 exemplare înmatriculate (-9,1%), reprezentând 43,4% din totalul pieței de mașini. Cele mai multe au fost achizițiile de pe piața internă, reînmatriculările, așa cum sunt ele denumite de ofițerii MAI. Acestea au reprezentat 48,5% din totalul tranzacțiilor, adică 12.437 unități, cu aproape 3 procente peste cele de anul trecut.

Mai multe, pe sibiu.ro.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cei mai mulți șomeri din România au peste 40 de ani

Articolul următor

Laboratoarele de analize medicale, business de succes în România. Profitul a crescut de 6 ori în ultimii 8 ani - analiză Frames

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share