Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat Druid – Vonage pentru introducerea chatboţilot în WhatsApp

Druid, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă semnarea unui parteneriat tehnologic cu Vonage, liderul global de soluţii de business în cloud specializat în soluţii de comunicare de tip mesagerie, chat, social media, video sau voce. Prin acest parteneriat, chatboţii Druid vor fi capabili să preia comenzi şi să răspundă prin WhatsApp, cel mai utilizat canal de comunicare din lume.
Parteneriatul între Druid şi Vonage (fosta Nexmo, Vonage API Platform) a venit în urma cererii tot mai ridicate din piaţa locală pentru asistenţi virtuali inteligenţi care să comunice prin WhatsApp. În prezent WhatsApp are peste 1.5 miliarde de utilizatori în peste 180 de ţări şi este folosit pe scară largă în cadrul comunităţilor de business, datorită securităţii oferite de criptarea end-to-end a mesajelor, simplităţii şi varietăţii de conţinut – documente, foto, video.
Vonage oferă soluţii de integrare cu aplicaţii software (APIs) şi soluții de mesagerie, comunicații vocale și video, care permit întreprinderilor îmbunătățirea experienței de interacţiune cu clienții. Printr-o platformă complet integrată și un ecosistem de parteneri la nivel global, API-urile Vonage oferă o modalitate simplă și agilă organizaţiilor de orice dimensiune de a se integra cu soluția de afaceri WhatsApp. Astfel, asistenții virtuali Druid pot oferi oricărui angajat, client, furnizor sau partener de afaceri acces la informații critice, printr-un canal de comunicare familiar si prietenos.
Prin integrarea cu WhatsApp Business API, un chatbot Druid va permite oricărui angajat, client, partener sau furnizor să discute şi să schimbe informaţii cu sistemele interne dintr-o organizaţie (ERP, CRM, BI) prin intermediul WhatsApp-ului. Utilizatorii vor putea aduce într-un mediu de comunicare comun şi familiar răspunsuri la cele mai complexe întrebări de business, prin tehnologii de tip AI (Artificial Intelligence), NLU (Natural Language Understanding), ML (Machine Learning) sau OCR (Optical Character Recognition).
„Acest parteneriat combină puterea platformei de comunicaţii API Vonage cu expertiza platformei de dezvoltare şi antrenare de asistenţi virtuali inteligenţi Druid pentru a ajuta organizaţiile mari să-şi îmbunătăţească prin digitalizare experienţa consumatorilor şi performanţele financiare”, a declarat Mark Summerson, Global VP API Partners, Vonage.
„Parteneriatul cu Vonage reprezintă un pas major în strategia noastră de poziţionare Druid ca un hub conversaţional modern. Adăugarea WhatsApp-ului, cu toate avantajele de securitate, localizare sau rată superioară de livrare a mesajelor, va aduce un plus de valoare tuturor organizaţiilor Enterprise care pun accent pe inovaţie, hiper-personalizare, simplitate şi confort prin tehnologie”, a precizat Daniel Bălăceanu, Product Management Director Druid.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Petroliștii de la MOL finanțează Universitatea Babeș-Bolyai

Articolul următor

2,67 mil. EUR din negocierile consumatorilor cu băncile. De acum și persoanele juridice se pot adresa CSALB

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share